Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-09-2004, 20:52   #1
Khan
Użytkownik Forum

Khan's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd

Profesja: Knight
Świat: RL
Domyślny ***** **** **** ********** MaĆ...

Miarka się przebrała!

Tibia.
Mam facca. Gram na Azurze. Po 15:00 serwer jest już przeciążony i nie da rady się wbić. Ponadto ciągle wyłazi mi błąd 'IP adress blocked for 30 minutes. Please wait.'. To w sumie daje ze 3-4 próby zalogowania się na godzinę. Granie w taki sposób jest niemożliwe. Wniosek - tibii mówimy 'nara'. Obecni rywale i kumple będą musieli kontynuować sami. A przynajmniej przez jakiś czas.

Lycos.
To mnie najbardziej wkurza. ZAWSZE jak wrzucam na serw jakieś nowe pliki dostaje bloka na 24h. Nawet jak razem nie są większe niż 100Kb. Po wrzuceniu na serw przez 5 min działa jakby nigdy nic. Potem nagle przestaje a w skrzynce pojawiają się trzy nowe mejle. Pierwszy, że 'prosimy nie przeładowywać serwera tak wielką ilością danych' druga - to samo, a trzecia - 'w związku, ze nas pan nie posluchal dajemy bloka na 24h'.
Zeby bylo smieszniej NIGDY nie odblokowali po dobie. Raz czekalem 30h, raz 27. Ale teraz to juz przegięcie! - w chwili jak pisze ten post mija 48h. Ta zniewaga krwi wymaga. (A szkoda takie fajne itemki narysowałem w Falloutowym klimacie. Koło 300 osób tam wpadło czy nawet więcej, a nikt nie mógł zobaczyć) Wniosek - lycosowi, komiksowi, pixartom mowimy 'nara'. A przynajmniej dopóki te [cholernie długa cenzura na 3 strony A4] nie naprawią swojego błędu.

KIEDYŚ TAM WPADNE OSOBIŚCIE I POWYŁAMUJĘ IM RĘCE, WSADZĘ W ODBYT I NADZIEJĘ NA PAL! POTEM PODPALĘ I BĘDĘ DOOKOŁA TAŃCZYŁ I GŁOŚNO ŚPIEWAŁ! POZNAJĄ CZYM JEST BÓL UMIERAJĄC PRZEZ TRZY DNI I TRZY NOCE W MĘCZARNIACH, KTÓRYCH NIE SĄ SOBIE W STANIE NAWET WYOBRAZIĆ!!!

Miłego dnia.
Khan jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-09-2004, 21:00   #2
tomo
Użytkownik Forum

tomo's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'

tomo ma numer GG 1414152
Domyślny

Tibia.

Ktos probuje sie shakowac... Albo odgadnac twoje haslo, znajac numer (na to samo wychodzi). Nie wnerwiaj sie, poczekaj z 2tygodnie.. I zmieniaj haslo co 2-3 dni... HAker sie zniecheci...

Lycos.

Omfg, korzystasz z tego gówna jeszcze?

www.imageshack.us - darmowy hosting... Ale tylko na obrazki... Bez rejestraci, etc... Podajesz url do kompa, a to ci podaje link ktory nalezy wkleic na forum... Banal

http://final.projectecu.net/uploader.php - a tutaj mozesz umieszczac zdjecia, jak i rowniez inne pliki... Kolo 7mb plik moze miec... Cholra wie jaki maja limit, nie probowalem

Wiec mnie kur'wa nie denerwuj ze prestraniesz rysowac! Na tych dwoch nigdy nie ma zadnych transferow przekroczonych czy cos... PRzynajmniej na 1, drugiego uzywam od niedawna, wiec niewiem

Tak wiec, chyba pomoglem

Hail metal militia!

user:Inactive jak chuj.

tomo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-09-2004, 21:04   #3
/\/\ienki
Użytkownik Forum

/\/\ienki's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Imię: Paranoik
Gildia: Anima
Świat: Aldora
Poziom: 153
Domyślny

@up
nikt nie proboje go zhackowac tylko ma siec osiedlowom i jakiegos kretyna ktory ciagle myli haslo (sam tak mam ***** *** **** ****)
/\/\ienki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-09-2004, 23:05   #4
Niuniek
Użytkownik forum

Niuniek's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Um-Kasrr

Niuniek ma numer GG 3157980
Domyślny

Cytuj:
KIEDYŚ TAM WPADNE OSOBIŚCIE I POWYŁAMUJĘ IM RĘCE, WSADZĘ W ODBYT I NADZIEJĘ NA PAL! POTEM PODPALĘ I BĘDĘ DOOKOŁA TAŃCZYŁ I GŁOŚNO ŚPIEWAŁ! POZNAJĄ CZYM JEST BÓL UMIERAJĄC PRZEZ TRZY DNI I TRZY NOCE W MĘCZARNIACH, KTÓRYCH NIE SĄ SOBIE W STANIE NAWET WYOBRAZIĆ!!!
Wątpie że uda ci sie kogoś nadziać na pal, jeżeli ma w odbycie własne ręce, a nawet jeżeli tego dokonasz to ofiara nie przeżyje trzech dni.
Jesteś tu jakimś vipem? Twoje osobiste problemy, chyba nie nadają się do opublikowania...jeśli chcesz sie wyładować to weź młotek i zamachowym ruchem uderz sie w czoło...podobno działa, napewno podziała lepiej niż to że ludzie na forum cie wyśmieją.
pozdro
Niuniek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-09-2004, 23:31   #5
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khan
Miarka się przebrała!
Tibia.
Mam facca. Gram na Azurze. Po 15:00 serwer jest już przeciążony i nie da rady się wbić. Ponadto ciągle wyłazi mi błąd 'IP adress blocked for 30 minutes. Please wait.'. To w sumie daje ze 3-4 próby zalogowania się na godzinę. Granie w taki sposób jest niemożliwe. Wniosek - tibii mówimy 'nara'. Obecni rywale i kumple będą musieli kontynuować sami. A przynajmniej przez jakiś czas.

EE tam tez gram na Azurze i nie mam tak tragicznie. tez mam facc
10 min max i juz gram
Cors Ent jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-09-2004, 20:28   #6
Lord Figarot
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khan
Miarka się przebrała!

Tibia.

Lycos.
To mnie najbardziej wkurza. ZAWSZE jak wrzucam na serw jakieś nowe pliki dostaje bloka na 24h. Nawet jak razem nie są większe niż 100Kb. Po wrzuceniu na serw przez 5 min działa jakby nigdy nic. Potem nagle przestaje a w skrzynce pojawiają się trzy nowe mejle. Pierwszy, że 'prosimy nie przeładowywać serwera tak wielką ilością danych' druga - to samo, a trzecia - 'w związku, ze nas pan nie posluchal dajemy bloka na 24h'.
Zeby bylo smieszniej NIGDY nie odblokowali po dobie. Raz czekalem 30h, raz 27. Ale teraz to juz przegięcie! - w chwili jak pisze ten post mija 48h. Ta zniewaga krwi wymaga. (A szkoda takie fajne itemki narysowałem w Falloutowym klimacie. Koło 300 osób tam wpadło czy nawet więcej, a nikt nie mógł zobaczyć) Wniosek - lycosowi, komiksowi, pixartom mowimy 'nara'. A przynajmniej dopóki te [cholernie długa cenzura na 3 strony A4] nie naprawią swojego błędu.

Miłego dnia.
Słuchaj, to ja mam prośbę. Zamieść te obrazki na innym serwerze lub wyślij mi te obrazki na gg a ja je się postaram umieścić.
Moje gg to 2070266
  Odpowiedz z Cytatem
stary 10-09-2004, 19:50   #7
Angelus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2004

Oczko

Współczuję , ale bez przesady ...
Na Azurze jest teraz 855 osób , a na Isarce 857 ...
To co ja mam powiedzieć ... ???
Nieraz się niezle wkurzam ,ale trudno.
Isara jest naładowana po brzegi i muszę nauczyć się z tym żyć ...

Albo kupić sobie PACCA ... hi, hi, hi ...

Ostatnio edytowany przez Angelus - 10-09-2004 o 19:52.
Angelus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-09-2004, 21:51   #8
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Na emeryturze
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
Domyślny

a co ja mam powiedizec jak gram na antice i tam w sobote o 11:00 jest ponad 850 osob? a o 17 jest 865? a o 19 875?! I CO JA MAM POWIEDZIEC? odp? zmien serwer
ciemne dropsy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-09-2004, 18:24   #9
Angelus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2004

Oczko

Łatwo powiedzieć ... zmień serwer ...
Już o tym myślałem ... ale ja po prostu uwielbiam Isarkę !!!
Angelus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania