|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2007
|
![]() Zrobilem mapke i moglby mi ktos na niej zaznaczyc gdzie znajduje sie orc shaman tower? i droge jak do niej dojsc z Thais. please
http://i94.photobucket.com/albums/l90/Stju/respawn.gif Ostatnio edytowany przez zolad3k - 27-01-2007 o 19:57. Powód: oops nie ma mapki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() Prostokątem zaznaczyłem wieżę. Poziom 0: Węże Poziom 1: War Wolfy (2 chyba), węże Poziom 2: Orc Shaman (2) Ostatnio edytowany przez kamilszczep - 27-01-2007 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() a one sa poziom wyzej/na powierzchni/poziom nizej te orci shamany?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
|
![]() Powierzchnia: Snake'i, Beary
1 piętro: 2 war wolfy i snake'i 2 piętro: 2 Orci Shamany + zsumonnowane snake'i |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() na pozimie 0 tylko węże
na +1 chyba 2 warwolfy na+3 dwa szamany
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() hehe zabilem kilka orcow shamanow i wand of plague zlootowalem.. ale szczescie.. po ile chidz na swiecie Honera? i jeszcze jedno:co to jest blue spellwand?
Ostatnio edytowany przez zolad3k - 27-01-2007 o 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Z tego co wiem to blue spellwand zostaly zamienione na wand of vortex i juz tego itemu w tibii nie ma. Kiedys byly chyba bezuzytecznym smieciem, teraz jako wand of vortex sluza do zabijania potworow.
|
![]() |
![]() |