|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() O co właściwie chodzi z tym Ghost Shipem. Słyszłem tylko że jak na niego trafisz to ded murowany (mam 20lvl knight). Co jest na tym statku i czy można jakoś z niego uciec?
Ostatnio edytowany przez Jecht - 27-01-2007 o 20:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Żeby wyjść wchodzisz w tp.
Są tam różni nieumarli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Julera
Poziom: 103
Skille: 101/99
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() zaden dead -.- max to vampire pod pokladem a tak to ghule szielety i ghost przy tp ktorego mozna ominac
![]() Banished: until Mar 03 2007, 13:28:04 CET because of excessive unjustified player killing czy to nie piękne pekowac dla zabawy a nie dla lota Killed Xxitzo at Level 51 unjustified Killed Xxxezinha Aline at Level 38 with a fire elemental Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Ghost Ship to rozbity statek, czasem na niego trafisz na trasie Venore-Darashia. Jak masz low lvl to nic strasznego cie nie czeka, z 3 ghule i z 3 skelety, a koło tp (musisz w niego wejść, żeby sie wydostać ze statku) jest ghost, który pewnie i tak cie nie trafi. A dla h lvli, którzy chcą robić questa, jest DS i Vamp, i jeszcze jakieś potworki... Witch chyba <?>
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() Nic strasznego cie tam nie czeka.Normalną trasą są tylko ghoule i skeletony.Jest też ghost którego knightem raczej nie zabijesz,(chyba że jestes bogaty masz 4 mlvl i nie zal ci kasy na HMM.)mozna go jednak latwo ominac.
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() Eeeee tam...
Lipa jakaś, po pokładzie chodzi z 3 ghoule i 4 szkielety, u gory 1 ghost, a pod pokładem 2 vampiry. Wszystko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2005
|
![]() hehe nie wiem czy mam farta czy pecha, ale 2 razy w swoim życiu płynołem tą trasą i 2 razy trafiłem na ghost ship
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja kiedyś na 5 wycieczek veno>dara trafiłem tam 3 razy a potem przez pare miesięcy ani razu
![]() Niektórzy dużo kasy wydali żeby tam trafić. Nie ma na to reguły. Wyjść jest łatwo. Pare skeli i guli a potem teleport i kołło niego ghost, którego mozna szybko ominąć ![]()
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ghost ship to statek w którym jest quest na plate armor a wyjście proste omijamy ghosta i tp
a do pokonania jest 1 ghost, 1ds(chyba), 2 vampire, 1 ghoul, 1 skeleton ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() ile razy bardzo cicialem trafic na ghost ship, tyle razy mi sie nie udawalo. zrobilem sobie sorca i na 8 levie plynolem z ven na darke. bylo to bezposrednio po wejsciu z rooka... ciala do tej pory nie odnaleziono
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() ehhh popłynąłem sobie moim 14 sorcem na edron[...]kupiłem wszystkie czary dostępne na mój lvl i co sie okazało nie mam kasy na powrót miałem jedyne 85 gp i 40 gp pożyczyłem i co sie okazało[...]i tak za mało kasy a w depo w Edron nie było żadnych ludzi oprócz tego co mi dał 40 gp a z mojej vip listy nie było nikogo ;/[...]jak już miałem te 85+40=125 gp popłynąłem do Venore za 60 gp czy 80 nie pamiętam już dokładnie i potem chciałem z Venore popłynąć na Darashie za tez jakieś 60gp czy 80gp[...]i okazało się że nie dopłynąłem na Darashie tylko na Ghost Ship ![...]w moim przypadku znajdowały się tam 3 skeletony i 1 ghoul(na powierzchni tego statku)a na dole co się okazało 1 demon skeleton 1 ghoul 3 skeletony i 1 vampire[...]no i oczywiście padłem bo nie wiedziałem dokładnie jak się z tamtego statku wydostać wydostać...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: eTER
Poziom: 70+
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() wczoraj płynąłem na darame i trafiłem na ten statek. Jak cie tp tam to jesteś up i nic tam niema schodzisz na pokład i są 2 ghule 2 szkielety a pod pokładem 2 vampy 1DS i tajemniczy quest. ^^ jaka nagroda nie powiem ale nie licz na Excalibura
![]() |
![]() |
![]() |