![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wstydze Się
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sprawdź
Świat: Nebula
Poziom: 89
Skille: Sprawdź
Poziom mag.: 5
|
![]() Czy eq ma jakiś wpływ na trenowanie ponieważ posiadam:
DSM MMS RH Knight Legs Boh do skillowania knife Wydaje mi się że gdy skillowałem z: C. Arm Wamp. Shield Crus Helmet Knight Legs Boh To szybciej skill podążał ku stronnie prawej czy to ma jakieś znaczenie ? proszę o fachową odpowiedź ![]() Prosze o szybką odpowiedz ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Iridia
|
![]() masz ten lvl co w opisie?? zawsze bylem przeciwny kupowania postaci na allegro
napisz jeszcze raz ale tak normalnie zeby kazdy mogl zrozumiec
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie kupiłem postaci na allegro tylko ciężką pracą i lootem zarobiłem pieniądze za które kupiłem eq... pytanie proste czy lepsze eq ma wpływ na skille? szybciej czy wolniej lecą a może tak samo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Iridia
|
![]() skoro sam robiles takie skille (70+) to chyba powinienes to wiedziec ^.-
a tak poza tym odsylam cie do opcji "szukaj" (karmie trolla)
I <3 Iridia Ostatnio edytowany przez myanato - 27-01-2007 o 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie ma wpływu
close topic plz @up szybszy... @down masz 55 lvl, i nie wiesz ze po przekroczeniu skillu 72, nastepuje znaczny wzrost czasu potrzebny to zobaczenia nastepnego bialego napisu? Ostatnio edytowany przez Argen - 27-01-2007 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() no nie bardzo bo na 8lvlu mialem 70/70 bo monka stawiał mi kolega ;] a teraz jak skilluje sam to nie wiem dlaczego ale jakos wolno na expieniu na zolwiach wbilem 50% w 1h na trenieniu 15% w 1h;/ z c setem 50% wbijalem 1h a teraz lepsze eq wolniej skille leca; / nie kapuje :| a moze te slimy trefne ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wolsztyn
Imię: Sir Zata Valf
Gildia: Equeliberum
Świat: Harmonia
Poziom: 83
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Elo
Eq niema raczej wpływu na to jak lecą twoje skile ... Wpływ mają raczej potwory na jakich skilujesz.Poniewarz musisz zdobyć odpowiednia ilość"chmurek" a Np. minosowi przynajmniej 50% twoich uderzeń leci na "arm"(czyli Te Iskierki czy Słoneczko jak kot woli ![]() Takie jest moje zdanie Jeśli pomogłem to się ciesze ![]() Cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jakaś podpowiedź gdzie skillić na 70+ cyclop za mocne slims za słabe :| jest cos po srodku ? a moze taki potwor na ktorym bardzo bardzo szybko leci skill ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() naucz sie pisać plx, bo teraz wyglada na to ze sie pytasz czy ma znaczenie to czy skill idzie szybko, albo stwierdzasz ze z gorszym eq skill szybciej podązał ku stronie lewej >LoL<
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
|
![]() No nie jestem taki pewien czy EQ nie ma wpływu na wzrost skilli gdyż np. przy shieldingu mając Plate Armora i copper/wooden shielda + dagger rósł mi on znacznie wolniej niż przy dwarven shield. Wydaje mi się że im lepsze helmet, armor, boots i legs tym tarcza czasem jedna z najlepszych może przyjąć mniej ciosów i przez to wolniej wzrastać jej skill.
Wszystko co pisze jest oparte o własne doświadczenia i przeprowadziłem podobne testy również na lepszym EQ mniej więcej takim jakim miałeś przed kupieniem lepszego i tym gorszym w moim przypadku. Oczywiście mogą być to inne czynniki wpływające na to "com" powyższym "żem" napisał i przez to OCZYWIŚCIE MOGĘ SIĘ MYLIĆ! EDIT Dopisuje resztę :-) Pewne Anomalie: Kiedy wyszedłem z Rooka naturalnie milem shielding trochę mniejszy od skilla sword fightingu, kiedy jednak treniłem w A'B na trollach zauważyłem pewną anomalie otóż z X/X-1 zrobiło się Y/Y+1 i trenując dalej przewaga shieldingu powiększała się. Czemu jest to anomalia? Gdyż jak póżniej zauważyłem trenując na dwarfach shielding rósł równo ze swordem czyli Y+W/Y+W+4. Wyjaśnienie: Gdy trolle w Ab biły mnie, byłem przez nie otoczony i zawsze maksymalna ilość potworów przyjętych na tarcze czyli 2 uderzały mnie czyli pojawiała się chmurka natomiast reszte przyjmowałem na EQ. Nie jestem również przekonany ale może przez to że biły mnie i maksymalnie trafiające w shield czyli 2 monsterki co ture dostawałem jakiś bunus czy coś innego. Natomiast gdy trenujemy z dwoma potworkami zauważamy że uderzeją one w tarcze czyli chmurka jak i w zbroje czyli promienie wywnioskowywując nie przyjmujemy maks. ilości hitów na tarcze. Jeszcze trochę rano... Ostatnio edytowany przez Czcibor - 28-01-2007 o 03:17. |
![]() |
![]() |