|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wiceps Jamery
Profesja: Knight
Gildia: -----
Świat: Jamera
Poziom: 30
Skille: 62/62
Poziom mag.: 4
|
![]() 1.Czy moge isc na dworce przy skillach 60/61 i 21 lvl
2.Czy duzo jest tam tarantul 3.Czy bede potrzebowal ih/uh 4.Ile bede zdobywal expa na godzine 5.Ile kasy na godzine 6.Ile bym musial expic zeby lootnac 3 bast skirty |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() 1.możesz one nie są jakieś super hiper mocne
2.na powirzchni jest ich kilka ale w jaskiniach chyba najwyżej 2 3.weź bo na wejściu można czasami dostać niezłe kombo na full respie ale myśle że 1-2 bp ci starczą 4.nie wiem nie expiłem tam 5.j/w 6.dłuuugo mój kuzyn który tam poszedł 40 lvlem dla skirtów siedział tam 3 godziny i nawet jednego nie lootnoł |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Możesz, całkiem niezły exp i kasa, ale weź dwarven ringa. Myślę że na 5 h expienia beda te 3 basty ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Sanok
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 55
Poziom mag.: 51
|
![]() LOL? Czy ty byłeś kiedyś na dworcach? Chyba nie... Posiedzi parę dni to może lootnie przy dużym szczęściu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Tutaj bym polecałł troche wyższy lvl bo one szybko biegają i ty sie też nabiegasz za nimi, ale silne to one nie są. Weź pare Dwarven Ringów żeby Cie nie upiły. A co do bast skirtów nie mówcie że trzeba siedziec 2 miesiące ciągle żeby wylootować 3 bo na to naprawde nie ma reguły. Zależy tylko od szczęśćia. Może Ci sie uda w godzine wyllootować 3 a może przez tydzien ani jednego
![]()
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Cytuj:
Od czego ma dostać combo? Od max. 2 vodoomasterów za (2*15=30hp) i od fleshunterów (newet jeśli by było ich 8 co jest praktycznie niemożliwe)(8*7hp=56)? Daje nam to 86hp a prawdopodobieństwo wystąpienia comba od dworców powyżej 30-50hp jest wręcz zerowe. Dworci są słabe jak fiut nietoperza. Możesz spokojnie iść i najlepiej expić na -1 tylko. Na -1 taratula nie ma spwanu, aczkolwiek, respi sie niedaleko wejść do dworców i zdarza jej sie wpaść w dziure z dworcami. Jest tu gdzieś poradnik który opowie Ci o poziomie -2. Powodzenia ![]() @edit Co do bast skirtów, to siedziałem 5 dni i wylootowałem 4. Ale to zalerzy od szczęścia.
Ostatnio edytowany przez Lifter - 29-01-2007 o 16:09. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: z gdańskiego Zadupia :]
Stan: Niegrający
|
![]() chodziłem 32 levelem skile 55/55(5)
1. możesz 2.na tarantule nie będziesz chodził bo tam same voodoomastery a na -1 nie ma żadnej 3. nie chodziłem na voodoomastery więc nie traciłem ani jednego 4.wynosiłem średnio 20k/h (BIG RESP) 5. na 2/h wynosiłem 3k/5k~ zależy od loota 6. o chłopie no to jeśli 3 to hmmm ja lotnołem 1 po 4 godzinach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() leo graj se w unreala a nie zajmuj się tibią nie byłeś nigdy na dworcach to nie gadaj, chwal się swoimi skillami (OMG LOL)
![]() ![]() http://s5.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=66300 << Ghazbran Na Antice kliknij a nie pożałujesz ![]() Ostatnio edytowany przez maki98 - 29-01-2007 o 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
![]() |
![]() Cytuj:
Sranie w banie, byłem ED na 38 lvlu, dworc padał na visa, po 5 godzinach expienia miałem 3 basty :S
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Soest
Imię: Ksizniczka klejnotow
Profesja: Sorcerer
Poziom: 26
Poziom mag.: 29
|
![]() Z tego co wiem to zaden dworc nic zlego nie zrobi,ale ten ostatni wkurza(paralizem i upiciem)
Moglby mi ktos podac mapke jak dokladnie tam dojsc,bo patrzalem na mape respawnu i juz nie pisze,ze dworci sie gdzies respia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Jablonna
Imię: Lavia de Frons
Profesja: Knight
Gildia: poszukuje odpowiedniej...
Poziom: 80+
Skille: a co to
Poziom mag.: 6
|
![]() Mam wrazenie, ze nigdy nie byliscie na dworcach.
Pierwsze - nie daja jedzenia, wiec trzeba plecak napchac zarciem na maxa, aby bylo taniej. Drugie - chyba UH nie sa potrzebne, wystarcza manasy, bo od razu sie magie trenuje. Kilka UH mozna miec, ale do uzywania - tylko manasy. Trzecie - tarantule wpadaja, ale zostają w "zagrodzie", z ktorej same nie wyjda. Czwarte - voodoo~ chodza na -1, wiec sie je spotka na pewno. |
![]() |
![]() |