|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() prosze kogos o odpowiedz bo nie wiem co mam zrobic
wiec tak: chce kupic PACC przelewem i nie wiem ile to dokladnie kosztuje, tzn. mój tata byl w banku i pytal ile a mu ktos powiedzial, ze jakby wyslal te 22$ to caly koszt przelewu wynióslby okolo 42$ :/ prosze o odpowiedz kogos, kto kupil pacca przez przelew bo nie chce ryzykowac wysylajac poczta a 42$ to troche za duzo... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Niestety, w naszym pięknym kraju o płaceniu przelewem za granicę możesz tylko pomarzyć (chyba że jesteś snobistycznym milionerem który może sobie pozwolić na wyrzucanie kasy w błoto). Banki liczą sobie takie prowizje, że koszt przelewu jest niemal równy przelewanej kwocie. Jeśli nie jesteś w stanie tyle zapłacić, niestety, pozostaje płatność kartą, albo gotówką wysłaną w kopercie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() @Up
No juz nie przesadzaj tak... ![]() @Lares Ja placilem za PACC-a przelewem bankowym...dokladnie za 7 miesiecy ( 43.99 USD ). Po obliczeniu na zlotowki w kursie z tamtego czasu wyszlo mnie to okolo 170 zl + koszt przeslania ktory wynosil 43 zl co daje razem okolo 213 zl...i to koniec calej filzofii... ![]() P.S. W zyciu nie zabulilem tyle za gre...chyba oszalalem. ![]()