|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Kurze ostatnio graełem i mnie zchakowali ...straciłem caly swój equipent !!...straszne...dobra ale zyłem dalej.Teraz se zalołyłem bochena na nowym serwerze i byłem na rooku i znowu mnie zhakowali z itemu typu jacket itd.Po co komu jacket potrzebny?
nie wiem mam jakies program szpiegopwski na kompie i musze go jakos odinstalowac?jak tak to jak>...cały czas mnie bede hackować czy jednyny sposob to zalożenie nowego account czy moze zrezygnowania z tibi?...jestem zalazmany trace wszystko kazdym bochaterem ...oprucz tego coi mam w depo ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Krakerzy niszczą twoją postać dla samej przyjemności niszczenia.
Nie muszą mieć korzyści , że tak powiem przedmiotowych ,czyli materialnych. Z tibią nie kończ ... tylko poszukaj jakiegoś dobrego informatyka i niech ci problem rozwiąże ... To może być starszy kolega , pan ze szkoły od informatyki ... Ewentualnie pogadaj z rodzicami ... Stara śpiewka ... jak mi pomożecie to będę zmywał naczynia , wynosił śmiecie itp. Głowa do góry ..... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Chłopie, ja sie na ty znam, tylko powiedz SZCZERZE czego uzywałeś, może skillbar?? albo gg a moze mc? powiedz szczerze a postaram sie ci pomóc
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() dziekuje za porady aloe nie używałem zadnych programów typu tibia gg ale za to powiem wam ze kiedys jak szedłem soebie przez ulice to pewna gościuwa gadala na delfaut ...wlasciwie podawala adres strony gdzie niby jest do pobrania flim jak knight bierze deamona na solo...wchodze na strone>strona pusta tyle ze wyskakuje okienko z pobraniem programy...sciagagam a tam plik z ikonka jak gra tibia i plik jakis atthelist..czy cos takiego co na a....potem nie moglem tego usunac bo byl caly czas uzywany przez system ale wkoncu mi sie udalo...pare dni pozniej 1 raz mnie zhackowali...;9co o tym myślicie?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli Co Najlepiej Zalozyc Nowe Konto Czy Tak Jak Kolega Polecal...znalezc Pomoc U Bliskich?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() jeżeli ciągle zmieniasz hasło, a ten haker je zna to masz keyloggera, pamięaj, hasło wpsian u ciebie na kompie będzie przesyłane na jakiś tam mail, więc zmień hasło na tibia.com i nie wchodz w tibie, ale nie ejstem pewnien czy to zadziała, ja miałem skillbara i coś takiego. a właśnie, pogadaj z chłopakami z MKS vir, oni mi pomogli, tak ze 10 e-mailów było
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Buuuuu
|
![]() Polecam poradnik Co zrobic po haku, jesli komputer dla ciebie to czarna magia to prawdopodobnie skonczy sie na formacie i reinstalce systemu.