|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
Imię: Ise
Gildia: Wlatcy Móch
Świat: Selena
![]() |
![]() Zrobiłem sobie loot baga w nie całą godzinke, na minoskach koło kazoo... Koszty to 1 mf... Film trwa godzinke
![]() Poprawiony link: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17966 Sorki za tą pomyłkę... Pozdrawiam. - Ostatnio edytowany przez Pain - 01-02-2007 o 14:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() niechce mi sie sciagac ale film raczej czysty bo rec ale przypuszczam ze podszasz film koles podaje link do keyloger
![]() ( 31 01 2007)
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Edytuje to, bo jak dałeś drugi filmik to się popłakałem prawie.
Jak dałeś Mana Shielda, to z krzesła spadłem człowieku. More takich filmów, poprawiasz mi humor na początek dnia ![]() Tylko mam pytanie? Grałeś za duzó knightem, czy co? ;PP Paladin to nie profesja dla ciebie... Spójrz na filmiki innych paladinów. Zauważyłeś coś? A nawet jeśli nie z filmików, to jeśli nie kupiłeś tej postaci, to powinieneś wiedzieć, że tą profesją powinieneś, starać się być jak najbardziej na ukos od moba. Potrenuj trochę, to może jeszcze będzie z ciebie palek ![]() EDIT 2: Zapomniałem dodać, że zawsze powinieneś nosić shielda w bp... Cytuj:
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk Ostatnio edytowany przez Maxioris - 02-02-2007 o 10:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: pr0 stefan
Profesja: Elite Knight
Świat: Balera
Poziom: 44
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
@TOPIC Co to ma być hunt? Nawet ci sie za te gfb i bolty nie zwróciło... lol? ten film traw godzinke? u mnie jest 19 min -.-' Ostatnio edytowany przez Razones - 01-02-2007 o 10:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Buahahahhaha
To ma być super filmik? Nie dość, że nie były to mino koło Kazo, to jeszcze grasz tym palkiem jak jakiś newbie(noob). Dałeś otoczyć się cycom i na dodatek nie znałeś prostej drogi do mintwalin, tylko błądziłeś po podziemiach hahahahhahahaha Żal.pl.br.swe.com ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() rehost plaax
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Imię: pr0 stefan
Świat: Balera
Poziom: 44
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Juz mialem rehostowac, ale ten film jest wrecz zalosny :S
33 pall z 68 dist zabija pare minosow i cyklopow tracac od cholery GFB i many/UH za nedzny exp.. Dla osob ktorym baaardzo zalezy na rehoscie.. http://tibicam.superhost.pl/Hunt--54.rec
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Zły link xD Mam 2 tytuły podobne w tibicam ;s 2 jest z podziemi minosków koło kazz, zaraz walne ;p No pomylic sie kazdy moze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: Opole Lubelskie
Imię: Jordanm
Profesja: Knight
Gildia: Borg Collection
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
|
![]() @Silver Key:
ile dni temu zaczales sciagac filmiki i pisac posty dotyczace ich? wczoraj? bo linki do keyloggerow sa zawszew jakichs niby swietnych filmach (typu looted mpa z 50 ek) a nie z takiego ktory malo osob sciaga @Pain: Mintwalin jest pod Thais a nie kolo Kazo @topic: jesli choidzi o minosy kolo kazo to ja czesto chodze tam swoim 35 knightem, poniewaz bardzo szybko akse sie robi jak ktos chce moge zrobic tam filmik (tylko zwykle mino i archery) w 1h robie tam okolo 10k expa (nie wiem dokladnie, miedzy 8-10), 5k oz loota o wastuje max 2 mf, bardzo czesto zadnego do tego jak macie obsidian knife to w 1h macie okolo 6-7 skorek, zalezy od szczescia ale usredniajac tyle wychodzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @Up No właśnie to przedstawia mój filmik... Wcześniej dałem zły link poprostu, ale sie poprawiłem... godzinka ok, 4k oz. loota, i cos koło 8k expa...
![]() @Down: No co, bo quest spoiling zabronione ![]() Ale w sumie to nie jest było by czyste qs, bo nie zaczołem w żadnym city ![]() Ostatnio edytowany przez Pain - 01-02-2007 o 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Sam tam 25 palkiem z 65 distem próbowałem expić, przyznam, że całkiem ciekawie.
14:31 Ise [33]: tu quest /\ 14:31 Ise [33]: na iron hammer 14:31 Ise [33]: ale nie pokaze dokladnie 14:31 Ise [33]: bo bedzie qs :> lol ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Świat: Candia
Poziom: 250
|
![]() w sumie to ja wam powiem ze bardzo lubie czekolade
![]() Ostatnio edytowany przez Stefan Wichura - 01-02-2007 o 17:40. Powód: błąd |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() A teraz mało interesujący news... Właśnie miałem hacka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() To że ktoś konto założył niedawno to nie znaczy że odrau key..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() 19:15 Ise [33]: nie patrzcie
19:15 Ise [33]: na skille / mlvl Jak sie idzie 10 minut z pelna mana to sie pozniej ma klopoty z mlvlem ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ten char miał kiedyś większy lev... Już raz miał hacka, ze 4-5 dni temu wróciłem do gry... Wcześniej w każdym razie miał 42 lvl, 76 dista i 14 m lev... No i w sumie nie dużo % do 15... A wczoraj, ok. godziny 14 (o 13 jeszcze logowałem sie na postac) stwierdziłem, iż nie mam eq
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Jak bys uzywal chociaz minimalnych zabezbieczen to haka by nie bylo.