Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-10-2003, 17:55   #1
myst
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 09 2003

Domyślny Może jakiś updejt strony??

Muszę przyznać, że jestem już trochę sfrustrowany. Przeglądam stronę Tibia.pl od prawie jej początków, a update jak nie było, tak NIE MA! Odwiedzający tibia.pl widziałem, że temat o błędach istniał gdzieś i o niedociągnięciach, a co najważniejsze założony był bodajże przez Bosala, który prosił o zgłaszanie bugów na stronce i szybkie sfixowanie ich i skoordynowanie...(było to gdzieś na wakacjach). Teraz po tym hakingu na serwy tibii wyszedł update, że za potwory "matki" dostaje się więcej expa, ale za "dzieci" nic, a z kolei na stronce guzik! Nie ma tego! Czy mogę się dowiedzieć kiedy błędy na stronce zostaną usunięte? Chyba tibia z domeną pl jest najbardziej odwiedzanym serwisem, promującym Tibię z taką domeną, ale bugi na niej są ogromne (np. Summon Monka, niemożliwe?? dziwne... (tak pisze na stronie) a ja mogę jakoś zsumonować przy koszcie 600... I nie słyszałem aby na premii albo na secura nie można było go przywać).

Tibianczycy! Udzielajcie swoich wypowiedzi na temat upgardu! Może to da jakieś effecty i sfixują bugi na premiującą oficjalną, główną, polską stronę Tibii ...

Btw, zrobię pewną promocję:
www.tibia.de lub <klik tutaj> . Ta strona moim zdaniem jest prawie perfect wykonana, opisy potworów, przedmiotów etc. są świetne. Zachęcam do obejrzenia i ściągnięcia nowej grafy (ver. 1.11), bo nowa po nowej doszła =-)
myst jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-10-2003, 15:33   #2
bosal
TecHadmin

bosal's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Domyślny

robimy nową grafę ale nam trochę schodzi, drobne bugfizy są nadal robie, przygotowywujemy też Polski Serv

bosal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-10-2003, 21:50   #3
Klecha
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 10 2003

Domyślny

Grafa według mnie nie jest najważniejsza. Ważne aby nie było za wiele bugów i aby była masa ciekawych informacji o Tibii.
Klecha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-10-2003, 22:03   #4
Bobercjusz
Użytkownik Forum

Bobercjusz's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań

Bobercjusz ma numer GG 4940122
Domyślny

jedyna co to bym dorobil dzial z questami tzn ze kazdy bylby szczegolowo wyjasniony co i jak
a tak na serio to grafa jest ok tlko jeszcze za malo wskazowek jest

pozdrawiam
stary 31-10-2003, 09:13   #5
bosal
TecHadmin

bosal's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Bobercjusz
jedyna co to bym dorobil dzial z questami tzn ze kazdy bylby szczegolowo wyjasniony co i jak
a tak na serio to grafa jest ok tlko jeszcze za malo wskazowek jest

pozdrawiam
już o tym była dyskusja i doszliśmy do wniosku, że nie można w tym pomagać sam musisz odkryć sedno questu :czar:

bosal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania