|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam,
mam 52 Elder Druida i nie wiem za bardzo na czym expić. Jak dotąd expie na Tar Tomb -3, a gdy nie było P.A. to chodziłem na Dwarf Guardy. Teraz ten Tomb odpada, bo kasa na manasy się skończyła ![]() ![]() Z góry dziękuje |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Explorer
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Over the Hills and Far Away
|
![]() Mi się na Tar Tomb zwracał zawsze. Jak na -3 poziom nie masz kasy to chociaż na -2 chodź albo na -3 z 2 DSami do blokowania i wtedy mniej manasów idzie. A co do dragów z Dsem to najlepsze będzie Dragon Lair koło Venore. No chyba że pójdziesz na scaraby tam zawsze dużo kasy zarobisz i wtedy za to co wypadnie ze scarabów kupujesz mana fluidy i na tar tomb -3 idziesz i tak w kółko.
P.S. powinieneś to zamieścić w temacie: Gdzie expić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bax Of Death
Profesja: Elder Druid
Gildia: Black Hawks
Świat: Isara
Poziom: 27
Skille: ...
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Farny spawn dragon kolo ank
![]() ![]()
17:51 Hajeva [14]: buy 10k for 1k 12:54 Lenack Aneiter [19]: SELL KANAPKA Z HELLMANSEM 15:28 Raphollas [16]: 11:03 Yu si Orszabal. gazu do gobilow jak do glesta goblin cave 18:44 Terrus [12]: Ja i piotrus jestesmy zebraczkami z carlin. Kto ma duze serce niech nam pomoze... poszukujemy pieniendzy i jedzeniajestesmy glodni i bezdomni , mieszkamy w depo kto nam pomoze. prosze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() @2up
tak jak kolega wyzej ![]() dragon lair kolo venore zarabiste miejsce radzilbym (jesli idziesz tam 1 raZ) wybrac sie z jakims kolega co zna te tereny i oprowadzil cie, bo w niektorych miejscach sa dragon lordy ![]() lecz jesli wszystko bedziesz wiedzial, summonujesz dski i exp zarabisty :>> i moze sie zwrocic co najwazniejsze ![]() pozdro |
![]() |
![]() |