|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wychodzi no i gostek sie odezwalze wie i as dwa sposoby !! wyjsc parcelami albo zakupic pacca na jeden dzien za darmo no to sie zgodzilem i mowi ze jak bede mial to zebym wpisal: exevo teleport get out to sie wydostane i tam sie zalogowalem na swoje konto i tam patrzylem czy jet tam tak opcia i wchodze na tibie i gadam do tego goscia !! ze sie nie da no dlugo nie odpowiada i w koncu powiedzial : uwazaj ja: na co on: na to i mnie wylogowalo !! puzniej wchodze i pisze:accound number on password is not correct a na stronie normalnie mnie loguje ! i pisze ze jestem online ! -------------------------------- Poszukujcie !! tego goscia Nick:koles z listkiem na glowie ( czy cos takie go ) ![]() Ostatnio edytowany przez Dirty Sanchez - 11-09-2004 o 15:34. Powód: Bardzo Wazne |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() on cie shakowal.....w banalny sposob...jeden dzien pacca ze friko huehue.....
dales sie nabrac ehh.... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() To jest po prostu żałosne!! Tyle się mówi o hackach, są tematy typu "jak nie dać się shakować"! Czytać się uczta.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() to co mam teraz zrobic ????????
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Gniew Mroku - 11-09-2004 o 16:03. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() wyslij haslo na email
wejdz pozniej na accounta i zmien haslo |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Dałeś się podejść jak 5- letnie dziecko ...
Przecież nawet jak byś miał premium to czary musisz kupić normalnie ... Nie wykupiłeś czaru to nie możesz z niego korzystać ... Zawsze trzeba pomyśleć i poradzić się ludzi na forum ... |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Głęboka otchłań Ulubiony browar: Żywiec
![]() |
![]() A czy ty mu podałeś numer konta i password do niego ??
Czy jak ?? Pewnie tak. Ludzka głupota i naiwność nie mają granic. ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() ja go znam tez mnie dzisiaj hcial nabrac i to jest na aldorze człowiek bez listka (albo liścia) na głowie. rezydent carlin. i pewnie powiedzal ze specjalnie dla ciebie tak jak mi tyle ze ja mu nie dalem. I ci po pierwsze nie zhackowali konta tylko oddales komus haclo i acc taka prawda a z hg da sie wydostac jak masz pewna rzecz... nic dalej nie powiem
|
![]() |
![]() |
#10 |
Nieobecny.
|
![]() po pierwsze podaj adres strony (wtslij mi PW)
po drugie zrobil cie jak dziecko po 3cie jest mnowstwo tematow "jak wyjsc z HG".. po 4te użyj Account Lost na stronie tibia.com (też jest o tym mnóstwo tematów) |
![]() |