|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Chciałbym zaprezentować wam mój 2 fejk.
Jest to narazie prolog więc niegadać że za szybko lub cos w tym stylu... Może niebyć dobrej grafiki lecz w 1 części poprawie wszystko, tzn. lepsza grafika itp. Prolog - str. 1 Cześć I - str. 4 Część II - str. 8 Na początek Logo ![]() "Dzikie Hordy" 'prolog' Świat na dwie części rozdzielony, pełen krwi i przemocy, któż taki stworzył to zło, czy byłem to ja? czy byłeś to ty?. 1. Western, przy polowaniu zauważył jaskinie do której można było wejść. ![]() 2. Pocichutku podchodził do jaskini. Usłyszał jakieś hałasy dochodzące z tamtąd. ![]() 3. Weszedł tam i ujrzał śpiącego nieznajomego. Zauważając złocistą skrzynie na paluszkach podszedł do niej i otworzył ją... ![]() 4. Po chwili otwarcia skrzyni wybuchła ona. Pojawiła się bestia! Nieprzytomny Western i Nieznajomy leżeli na trawie. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. Western odprzytomiał w chatce Aress'a i Sezowatego. ![]() Proszę kometować. Nietoleruje złych lub dobrych uwag. Jest to tylko prolog i słaba grafika, jak mówiłem wcześniej grafike poprawie. Ostatnio edytowany przez Western - 12-02-2007 o 15:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Pusto, nudna fabula, niedopracowana fabula, kiepska grafika (ale to mowiles xd) ogolnie nic dobrego ;p. 5/10
PS. Ty wiesz co to sa wiersze?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() No niezle sie ładne zaczyna 7/10
Jupii jako 1 z pierwszych ludzi z Rekrutacji wystąpiłem ![]() ZZzz.......zz....
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() @Veruis:
Mówiłem że prolog niedopracowany jest bo czasu niemiałem. Część 1 ci się bardziej spodoba bo ta to jest na szybko ![]() A wiersz to napisałem tak bo chciałem coś dodać ![]() Niekrytykuj prologu i fabuły bo fabuła w tym prologu niejest do końca objaśniona. Bardziej fabułe objasni część 1. Ostatnio edytowany przez Western - 06-02-2007 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
|
![]() Veruis sam jestes nidopracowany mi sie podoba xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Ej ej ej! Facet! Skąd wiesz że mu się next part spodoba? -.-
Graficznie jest ładnie! Tylko te "efekty" są troszku do diupy(literówka tak specjalnie...) A fabuła... dziwna. Nierozumiem Na *uj ktoś postawił skrzynkę na polu? i ten strażnik to jakiś kurna śpioch, że zasnął na stojąco? I jeszcze sztywny, bo stoi! A nie leży! PWN3D!! 6/10 Ale rób dalej. Może jednak ta część pierwsza coś... polepszy. PS. Zrobiłeś bardzo podobnie jak ja. Prolog na odwal się, ale pierwsza część będzie o wiele bardziej dopracowana. Czyż nie tak było z "Przeznaczeniem" ?
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() @Virusmaxi
Serio dopracuje część 1. Bo do prologu niemiałem czasu, jutro kompa niebede miał, dopiero pojutrze... i wtedy zaczne robić 1 część. Zrobie lepsze efekty i (może) cienie. Dopracuje fabułe aby była przekonująca i bedzie ona opowiadana w części 1. @Edit: a na h*j dałeś se nick Virusmaxi ? Czemu niemoże być skrzynia na polu? I śpiący strażnik na stojąca? Oglądałem wiele filmów i (nawet nie w filmach) ludzie zasypiali na stojąco. @Edit2: Ten strażnik Rayza to on będzie chciał zabić Western'a a Western tą bestie. Ostatnio edytowany przez Western - 06-02-2007 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() @up
No i co mówisz co będzie dalej -.- Czy to nie mał być Sezu, a nie Sezowaty? Jakoś ta jaskinia dziwna trochę i skąd ten Western mógł pomyśleć, że ktoś siedzi w takiej jamie? Wodospad podobny do jaskinii... Pasek życia Westerna nachodzi na nick "Sezowatego". Co do fabuły to: "Dobro zwyciężyło zło i zamknęło je w puszce (Pandora plz a nie Western) i na straży postawiło śpiącego anioła by nie mógł powstrzymać chciwej duszy przed otwarciem puszki zguby i grozy. Tak oto po tysiącach lat Krolon powrócił do świata żywych by siać grozę, lecz najpierw musi uwolnić swych braci Baala pana zniszczenia i Mefista pana grozy" (Nie wiem dlaczego akurat z tym mi się skojarzyło?)
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 2. Hmm... Chodziło mi o to, że to trochę nienormalne. Jakbym miał skrzynię z potworem, to lepiej by było zakopać cholernie głęboko żeby ta bestia się nie wydostała. 3. Zasnąć na stojąco... No dobra. Ale żeby człowiek spał aż tak sztywno że się nie przerwócił? A zresztą, rób se jak chcesz! Ja tylko zwróciłem parę uwag. I nie chcę kłótni!
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 06-02-2007 o 21:39. Powód: Quote się zepsuło!! Dziadostwo!! xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tia...Może tam to zemnie spioch<chyba> ale na Rl to wogle niezblizam sie do wyra przed spaniem...
![]() Western ty to długo nie pozyjesz jak cie zabije.... ![]()
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 06-02-2007 o 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() help mi nuup.
jestem taki bydki. mam nadzieje ze 1 czesc bedzie lepsza prologu nie oceniam.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hmmm... Nie jest to hcyba piękny fake, ale ujdzie ^^
Ten, który zasnął na stojąco był boski ^^ Hmm... Fajny efekt przebudzania ^^ Hmm... Czy tam jest moj motyw? "Koleś otwiera skrzynie, a ze skrzyniu ulatnia się zuo"... Ech ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Dość ciekawie się zapowiada
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Shadow
![]() ![]() @up: Sorki że wcześniej nie edytowałem :/ No ale teraz nie daje double posta ![]() ![]()
Śmieszne teksty forumowiczów: Ostatnio edytowany przez songossj4 - 06-02-2007 o 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Fabularnie mi sie to niezbyt podoba... Koles se siedzi w niby jakiejs jaskini co nawet nie wyglada jak jaskinia i pilnuje jakiejs cennej skrzyni... No i zasypia na sstojaka
![]() Ale graficznie to mi sie podoba
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie nauczie sie nazywac ludzi po imieniu ten na stojaka to RAYZAja.....<musialem to napisac>
![]()
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 07-02-2007 o 00:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() prolog nie oceniam.Kiedy ja będę?rycerz chaosu w której części?