|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Knight
|
![]() Witam,
Wybieram sie na dl'e do tego małego pokoiku nad f-axe questem. Mam nastepujace pytania do was apropo tego: 1)Bijąc z dwoch ds'ow ile expa mniej-wiecej bede dostawal. 2)Czy nie majac 60 lvlu moge w ogole zsummonowac ds'y tak, zeby bily dl'a? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi. ![]() Edit : 37 elder 38 mlvl / Bede z knightem ktory bedzie dl'e ropowal na góre/ 74 lvl......Chce zabijac dl'e ._.
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - Ostatnio edytowany przez Guivain - 07-02-2007 o 20:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Może byś podał profesję, skile eq itp i co tak właściwie chcesz robic. Bo z tego co napisałes to mało wynika...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: W pokoju z komputerem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dabdri
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 65/50
Poziom mag.: 13
|
![]() @Up: Ciężko kumaty?? Mu chodzi o to czy iśc na Dl'e nad pokoikiem z F-Axe Questem. A lvl, skille i pozostałe ma napisane w profilu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() jeśli nie masz 60 lvlu to nie postawisz ds'ów w tym malym pokoiku
bedziesz dostawal kolo 800-1200 expa (to wszystko zalezy jak bedziesz bil) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kod:
@Up: Ciężko kumaty?? Mu chodzi o to czy iśc na Dl'e nad pokoikiem z F-Axe Questem. A lvl, skille i pozostałe ma napisane w profilu Ds'y są dostępne na 28 lvl. Co do expa dostaniesz go zawsze połowe jeśli biją summony. I nie ma znaczenia czy same bują czy im pomagasz z Hmm bądz Sd. Hahahah, co ty nie powiesz? :< W profilu nie mam aktualnych danych. : <
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Jesli knight, ma 60~ lvl to otwiera drzwi, wtedy Ty summonujesz dsy,i sa one w pokoiku. Bedziesz dostawal okolo 800 expa, zalezy to jeszcze od skili knighta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uzytkownik Bols dostarczyl mi wszystkich niezbednych wiadomosci, serdecznie dziekuje i prosze o zamknniecie tematu =*
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Usunięty
Imię: Pawell Druidek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 136
Skille: 18/27
Poziom mag.: 73
|
![]() Nie czytalem wyzej postów , ale dasz rade zsummonowac dski tam , wystarczy ze jakas postac co ma 60+ lv stanie w drzwiach , ty postawisz parcele na kratkach za toba i ds nie beda mialy innego wyjscia niz stworzenie sie za bramka lvla
![]() ![]()
Ja techniki różne znam i dlatego wygrywam. <Ryski> ktos wie co oznaczaja w zoltym kwadraciku w lewym gornym rogu cyferki w TVP? <Ryski> nowe oznaczenia programow? <imano> tam pisze <imano> ile browarow trzeba wypic zeby zrozumiec film ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @up tak jest bo on nie bedzie bil z hmm tylko samymi dsami i jezeli knight bedzie przebijal obrone to bedzie lapal ~1600 expa a reszte druid z tym ze jeszcze dzielone na dsy co daje jakies 250-300 expa w przypadku gdy knight bedzie lal pierwszy bedzie to trwalo hohoho bo jeden ds przez obrone to tak lekko slabo..
|
![]() |
![]() |