Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-02-2007, 22:02   #1
Rybcok
Guest

Domyślny Pacc Pytanie

Zadaje te pytanie tu bo tam gdize psize kupno paccu nie mogę napisać tematu a mam pytanie.
Mianowicie:
1.Czy jest możliwość kupienia pacca na mniej niz 3 miesiące powiedzmy??
2.Czy jak kupie pacca następnie kupie powiedzmy czar dzięki ktoremu robi sie bolty (potrzebuje ten czar pacca aby kupic) to gdy strace pacca bede mogl uzywac ten czar po stracie pacca??!!
3.Czy jak kupie pacca następnie wezmę rozszerzenie postaci do np. royal palladyn i strace pacca to dalej bedę miał ten tytuł po stracie pacca??!!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-02-2007, 22:03   #2
~>Salmon<~
Użytkownik Forum

~>Salmon<~'s Avatar

Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
~>Salmon<~ ma numer GG 7143677
Domyślny

1. Nie.
2. Nie.
3. Nie.
stary 07-02-2007, 22:29   #3
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Musisz jednak pamiętać, że ani czary, ani tytuł jaki dostajesz po wykupieniu promocji nie znikają wraz z końcem PACCa. Wszystkie przywileje zostają jedynie zawieszone od czasu ponownego kupna konta premium.

Co do opcji kont premium. Jak można przeczytać w newsie na www.tibia.com:
"Jest bardzo prawdopodobne, że nastąpi zmiana naszego pośrednika płatności. Ma to na celu nie tylko zwiększenie opcji kont Premium, ale również uproszczenie procesu płatniczego."
Całkiem możliwe, że niedługo będzie opcja pacca na okres powiedzmy 1 miesiąca, kto wie
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline  
stary 07-02-2007, 22:38   #4
Matteoo
Guest

Domyślny Pacc

Siemka wszystkimchcial bym nazbierac na pacc za gp!!i mam kila pytan co to tego czy to sie oplaca a przedewszystim gdzie idzie nazbierac tyle kasy(gp)na pacc??prosze o odp!!chcialbym sie dowiedziec na czym mam zbierac kase,gdzie oplaca sie chodzic i zbierac smieci i takie tam!!prosze o szybka odpowiedz bo zalezalo by mi na czasie i jezeli bedzie jakis fajny sposob to zaczne juz zbierac!!aha i ile to by mniej wiecej zajeło

stary 07-02-2007, 22:46   #5
Viero
Użytkownik Forum

Viero's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: -0
Skille: Niskie
Domyślny

@Up
ja bym ci polecał w kopalni dwarfów zbierać hatchety a jeśli masz ten level co w profilu to exp na soldach i rób lootbagi...
choć uzbieranie 200k(?) trochę ci zajmie

@topic
1.Nie
2.nIe
3.niE
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mimeczek
Siema Wszystkim !! Druid to jedna z najlepiej zarabiajacych postaci . Od 15 lev tworzy ihy kture bardzo dobrze sie sprzedają . Wystarczy 3 dni aby miec
9 k zysku . Do 24 leva jedziesz na ihach a potem Uh szybki zarobek i szykba kasa .
Viero jest offline  
stary 07-02-2007, 23:07   #6
Matteoo
Guest

Domyślny

Thx chyba troche pozbieram tegoale teraz akurat mam 30k w dp niepotrzebnych to zostao 170 i tak bardzo duzoale thx

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania