|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Kyohoshi
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 33
Poziom mag.: 28
|
![]() Gdzie moge skillowac na slimach (czytałem poradnik Winiaka ale nie ma mapek wiec cieżko dojść) Mieszkam w Ab i słyszałem o miejscu w jego podziemiach.
Od ktorego lvl moge blokowac DL ? Nie musi być ekonomicznie aby male ryzyko było. Słyszałem że od 40. EQ: Crown Armor, Knight Legs, Crusader Helmet, Fire Axe/Dragon Lance, Vampire Shield, Leather Boots. @edit I gdzie expić bo mnie w przyklejonym olewają. Ostatnio edytowany przez Harraton - 08-02-2007 o 16:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn
Poszukaj gdzie występują slimy, i przejdz się tam. Osobiście polecam okolicę Venore.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
|
![]() polecam dc ale tam lvl 30+ i skile 70+ jak masz 80/80 to na tych slimach wbijesz w jeden dzien 2 lvl z 40 do 42(chodzi mi o wolny dziec np. sobota i spędzic przy tibii ok.8h) zalerzy tez od serwera bo na pvp to jakinia tylko dla dziebie jesli bedzie wolna a jezeli non-pvp to jak w niej 3 osoby będą to lipa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki za szybkie odpowiedzi, ale kwestia Dragon Lorda nie została omówiona.
I jeszcze prosze o rady dotyczace expa na PACC (bede miec) @Ciupaga91 Na ktorym poziomie moge expic bez duzego waste? @down Dzieki :) Ostatnio edytowany przez Harraton - 08-02-2007 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() DLe możesz blokować nawet przy 30lvl ale istnieje ryzyko śmierci. Optymalny będzie 40 a na 50 żadne combo nie powinno Cię powalić z nóg.
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Expij na elfach a treń najlepiej w bk house.
Dl'a ponizej 40 lvl najlepiej blokowac z 1hand+tarcza bo jak zasadzi combo to masz deda. ;o Ostatnio edytowany przez jadeaazath - 09-02-2007 o 17:46. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie exp na EFie. Ciężko mi tam wyciągnąć 10k exp/h. Nie znam fortecy. Podpowiedz mi jak nabijac te 25k-35k exp/h.
|
![]() |
![]() |