|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Kto jest mi w stanie powiedzieć coś o tych itemach, których nigdy nikt nie widział, a istnieją do nich grafiki.
Mowa o Elven Legs Dwarven Legs Dragon Scale Hellmet Royal Fanfare Burn Creature Rune Na razie tyle, nie ma co zaśmiecać ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Zaraz, zaraz. Skoro nikt ich nie widział, to kto coś może na ich temat powiedzieć? O_o
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Mego miasta sie nie wstydze
Stan: Niegrający
Świat: Została pustka
Poziom: Czy
Skille: ToWazne
Poziom mag.: ??
|
![]() Nazwy pobrane z otserwerów ;] pierwsze 2 itemy to legsy potem helmet jakas trąbka?! , i rune w co watpie zeby byla runą... coz to wiecej gadac? kolor spodni ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2007
|
![]() Elven legs jest to czesc mistycznego Elven setu . Który istnial w tibi 3.0 byl to najpotezniejszy set . Ale malo kto o nim wie gdyz twurcy wykasowali go z gry jeszcze przed resetem kont
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Te itemy nie wzięły się znikąd ...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Też grałem na ots
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() OMG (nic nie slyszalem nic nie widzialem)
![]() cya ..... ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Chorzow
Imię: Co ci do tego?
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() <sarkazm> coś w tym jest ostatnio strzelalem z jakieś nowej runy dla knightow zadawała obrażenia od ziemi może to rune of earthquake? <sarkazm>
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ładny ots, prawda?
|
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Ots? Ta strona jest o dawnej tibii, nie o dawnych ots'ach, to jest autentyczny screen -.-
Edit: Wiem, że podobna |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Otwock
Imię: Bal Rutek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nightmare Souls
Świat: Refugia