![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Gokufan - 12-09-2004 o 19:30. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() No jak na początek to dobrze
![]() "[ 8 ] Czas na zastąpnienie czarnych pikseli wewnątrz rysunku (czyli wszystki czrne piksele, oprócz czarnego obramowania). Do zastąpniena czarnych pikseli na twarzy i innych odkrytych częściach skóry, użyłem koloru, który wcześniej wykorzystałem jako najjaśniejszy kolor włosów. To wszystko, mam nadzieję, że czegoś się z tego nauczycie. " (chodzi mi o zastąpienie czarnych kresek, obramowań w środku postaci). ![]() ![]() wystarczyło użyć ciemniejszego ... (o wiele) koloru skóry... ![]() P.S. Spróbuj zrobić to ![]() http://pix.art.pl/artykuly.php?go=5 Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 12-09-2004 o 19:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Work nr.2
![]() mi się podoba ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gokufan - 13-09-2004 o 14:27. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahahaha, to bylaby odealna okladka na swierszczyka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() jako że temat zamarł a ja zamieniłem rysunek vegety tego przydkiego na ladniejszy to pisze to żeby ktośtu spojrzał
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak na 1 raz to nawet ładnie ci to wyszło.Życzę owocnej pracy , i dalszych postępów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Iława
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rycesz Okroglego Stolu
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
|
![]() No No ładnie jak na pierwszy raz chociarz ja bym tego lepiej nie zrobil PDW Yooo
10:42 You see yourself. You are a royal paladin. You are Royal Brother of the Mystical Brothers (Protected by Keinam). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Work nr.3
![]() to może i nie jest zbyt ladne ale robilem to max 5? nie no z 3 minuty |
![]() |