|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() myśle że 35 lvl, i 70 dist na pojedyńczy spawn powinno starczyć.
Hero to nie sztuka ale sztuką jest do niego dojść... i uważaj żeby się na ciebie nie przeżucił... (i wybijajcie dragi u góry bo tu hero leci na ciebie.. ty rope/exani tera a u góry drag) A na double spawn nieradze do 50-60 lvl bo wyskoczy warlock i lipa
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
No więc tak: na single najprościej, tylko hero łoisz i tyle:). Na double na początku trzeba zabić Priestess, Orc Shamana, 2 dsy, 2 hero. Potem już tylko hero, i ds się co jakiś czas respi, chyba, że się źle stanie, wtedy respi się wszystko wyżej wymienione. Na triple szczerze mówiąc byłem tylko raz, i się nie podobało, albo hero sie nie respił, albo priestessy/huntery/monki wyskakiwały...ale może ja nie umim po prostu :). Jak się nie będziesz pchał za daleko to warlock nie przylezie... I jeszcze jedno: wracając z double i triple trzeba rozwalić 3 smoki naraz w dosyć paskudnym miejscu ... stojąc na single blokuje się ich resp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Thx all i tak mialem isc na single. Ehh jescze 7 dista a co do lv to nie bedzie tak zla mam 23 i raczej hero sie nie przerzuci bo rycek umie blokowac
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2003
![]() |
![]() To czy sie hero przerzuci czy nie nie zalezy prawie wacale od blokera, tylko od hero. Na single spawnie jest jedno takie miejsce, ze sie nie przerzuci, bo bloker zagradza droge.
|
![]() |
![]() |