|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na emeryturze
Imię: Sante Mefisto
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() @Modki, Redaktorzy, support czy kto tam odpowiada za reklamy na forum !
Nie wiem ocb, ale czy wy chcecie zeby bylo jeszcze wiecej tematow z keylogerami i innym shitem, jak mi sie wydaje powinniscie zapobiegac hakerstwu a nie je szezyc, mianowicie chodzi mi o reklame SZKOŁY HACKERÓW na forum czy wam wszystkim odje..lo. @Edit chodzi mi o ten shit pod postem!
[CHAR]Collaxis[/CHAR] Collaxis bucket http://s160.photobucket.com/albums/t184/Collaxis/ Ostatnio edytowany przez Sante Mefisto - 09-02-2007 o 21:43. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ten cały "podręcznik" to lipa, więc się nie martw.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Afff.... tu chodzi o "dobre" znanie zasad "hackowania" ( Z Tego co słyszałem)
Nie powinnismy sie martwic ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Ta reklama nie jest chyba zależna od modków/adimów.
#5 |
Guest
|
![]() Już lepiej by dali stare reklamy pacca. Przynajmniej oni na tym zarobią pewnie więcej niż za ten banner i nie stracą użytkowników... Nieodpowiedzialność zamieszczać taki shit.
|
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Watek byl juz omawiany w innym dziale. Co sie tak bulwersujesz? Jesli sobie nie bedziesz sciagal jakiegos dopalacza do swojej tibii, to ci sie nic nie stanie. Miotasz sie jak wariat, a nawet nie wiesz o co chodzi -.-
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na emeryturze
Imię: Sante Mefisto
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() Filmy z forum to dopalacze?? Sorki nie weidzialem.
#8 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() pardone, ale dopiero dzięki twojemu postowi, zauważyłem, że taka reklama w ogóle jest... A jak już ktoś pisał, moderatorzy nie odpowiadają za zawartość reklam, jak masz pretensje, PW do adminów i no problem...
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() A tak wogóle co myślicie o tej całej "Szkole Hakerów"?
Mi się wydaje że robią ludzi w konia... ;p
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |