![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() A wiec jak w temacie wrl quest + nice loocik po drodze prosiłbym o niezdradzanie lootu a jeżeli już to na biało
![]() ![]() Link: http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/18694 Mam nadzieje że nieusuną tego filmiku ;] comment plz ![]()
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Gratz farta =]
Loot: Ukryty tekst:
mam wrażenie, że coś przeoczyłem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dziekuje wszystkim za coments ale ja chyba juz jestem retired 40 min temu wbilem sobie 75 lvl i zlootowalem k-legi z gsa i chcialem screena zapisac w paincie i oczywiscie musialo byc tak ze gs mi wylazl aj a tego niewidzialem i padlem zal.... loot o wartosci 20k ( 2 woie , silk , k-leg ) + demon shield z eq i 600k expa w dupsko pieprze taką gre cya
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takiego frta do loota ma, a on rezygnuje z gry przez deda...
No sry ale to glupota ![]() a co do filmiku 12:44 Drok Teri [45]: kurde ja chce na vampy a tu sranie mnie zlapalo xDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: w Thunder Bluff xDD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: W Tibii: Gone xDD
Gildia: Undead Family _/
Świat: Nagrand // WoW
Poziom: 63
|
![]() Ohhhh super loot
![]() ![]() Szkoda deada, ale z takim fuksem tylko na demki ![]() ![]() Pzdr ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() gz questa i loota ale trzeba bylo zafundowac w blessy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() ściągnij sobie UOSS bo naciskasz JEDEN przycisk i masz fotke zapisaną w formacie .jpg w jednym miejscu, a to wszystko kosztuje ciebie jedno klikniecie w dowolny przez ciebie ustawiony klawisz i złapanie sekundowego freeza
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok przekonałem się stwierdzilem ze niema sie co mazac czlowiek sie uczy na bledach tera będe chodził w vampirce kupie sobie 40-50 bps of mf i ide expić na chama potem podlicze loot sellne all nagrody z questów itemy z huntów obliczyłem że wyjdzie około 200k~ więc gram dalej i zafunduje blessy
![]() Ps: za tydzień na demce po mpa :>:> ![]() ![]()