|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Gliwice
Imię: Ashganek Gundam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Intimate
Świat: Libera
Poziom: 89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Jak w temacie. Filmik znalazłem na forum tibia.de.
http://ashganek.netbiz.pl/images/Tibia/amigad_duel.rec |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Oleszyce
![]() |
![]() Filmik fajny bardzo fajny długo sie siekali, już od początku byłem za tym że mag wygra..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Chatka Puchatka
![]() |
![]() Ty skończony kretynie , jak byś mógł to nie zdradzaj finału filmu ... no ale przecierz jestem polakiem to nie myslisz :|
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Qalnesti,Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lucyfera
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 32
Skille: 72/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Filik super...ta energia ktora rozpierala tych wojownikow
![]() ![]() ![]() Gilthas ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mnie filmik sie nie podobal... Moze i sie bardzo fajnie lali, mnie to jakos nie ekscytowalo... Czemu SAMI nie zrobicie takiego duela tylko pobieracie ze strony na ktora KAZDY moze wejsc ? LOL
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() cFaniak cos ty sie taki mastach zrobil.... dobrze ze daja linki bo nie wszyscy ludzie tam wchodza i nie wszyscy sa tak genialni jak ty. Pan Ashganek zaznaczyl ze jest to film z tibia.de i jezeli ktos chce to sciaga. Tak ci szkoda miejsca na forum?
PS. cFaniak grales moze w gre tdzk? |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: bielsko-biała
![]() |
![]() Filmik jest wspaniały, jeszcze nigdy nie widziałem takiej walki! Ale ciekawe jak by się potoczyła gdyby lvl-e były równe.
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Qalnesti,Szczecin
Imię: Lucyfera
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 32
Skille: 72/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Gilthas ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
![]() |
![]() Tak, gralem w TDZK jedna, niecala runde...
Gilthas wiesz co? Nudny jestes. Jeden cos powie to od razu ktos za nim. I tak sie tworzy grupa... Zawsze tak jest. No i nie ma zadnych przeciwnikow? Nikogo? Nie ! Bo to jest grupa! Wszyscy sie grupy boja. JA tylko DALEM pomysl, zeby zrobic oddzielny topic... Nic wiecej. - ups pomylilem klutnie =] A Gilthas jeszcze cos : czemu nie dasz wlasnego zdania tylko powtarzasz po kims ?? ![]()
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 14-09-2004 o 20:34. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziwny jesteś cFaniak...
I do tego wcale nie taki inteligentny za jakiego siebie uważasz... Zaznaczyłem, gdzie znalazłem ten filmik (i jak widzisz nie każdy tam wchodzi, to Ty się uważasz za jakieś osobną grupą, wielkiego mastaha tutaj), i nie jest to link do filmiki z forum tibia.de, tylko zamieściłem go na własnym serverze, żeby była lepsza szybkośći wszyscy mogli ściagać bez ograniczeń... |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No nie... Jeden powiedzial, ze uwazam sie za mastaha, a oni powtarzaja. Wcale nie uwazam sie za mastaha, bo takiego slowa nie ma :/ LoL Zreszta uwazajacie jak chcecie. Moze zalozymy oddzielny temat - Klocenie sie z cFaniakiem uwazajacym sie za mastaha!
![]()
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() cFaniak: I WSZYSTKO JASNE! Pamietam cię bardzo dobrze z klanu xf... i odrazu poznalem twoje zachowanie, szkoda ze nic sie nie zmieniłeś. Jezeli masz za malo kłutni w domu albo przed domem z kolegami to co my poradzimy na to. Nie musisz sie na wszystkich wyzywac tutaj.
PS Film jest ok ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm skoro TY juz znasz mnie to moze mi powiesz kto ty? A w TDZK nie uwazalem sie za super goscia, bo malo gralem w ta gre.
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2004
![]() |
![]() xasaagi skończony idioto przez ciebie nie obejrzałem filmu bo po co jak znam zakończenie lecz się. i to w pierwszyum postcie
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Bardzo fajny filmik. Wielkie nice.
#16 | |
The Witcher
|
![]() Ja jakoś jak zobaczyłem tytuł to nie dawałem knightowi więcej niż 5% na zwycięstwo. Co jak co .. ale prawie 40 lvl różnicy to przesada.
Cytuj:
PS. cFaniaki i reszta .. to jest forum o filmach i o tym powinny być posty a nie wasze jakieś kłutnie. Już chyba wszyscy wiemy o co chodzi i znamy wasze stanowisko i nie musicie teraz robić po 20 postów każdy z "nudzeniem" jaki to ten drugi jest głupi i ma głupie pomysły. @re down: Czyli widać, że nie każdy kto ma postać lvl 100+ umie grać a to daje do myślenia czy sam zrobił ten lvl. Ja uważam, że walka na teście a taki duelek to duża różnica .. przygotowanie itd. @re down down: Mogłbyś troszkę się starać jak piszesz posta tak aby potem inni dali radę zrozumieć o co w nim chodzi, np. zacząć używać znaków interpunkcyjnych.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 14-09-2004 o 23:26. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co do tej przewagi sorca... Dzisiaj na teście lałem się ze 101 master sorcerer, ja miałem lagi, on też, ale mniejsze, bo to br :/ I dostawał ostro w dupe i pewnie by padł gdyby jego kumple nie przyszli i mnie nie zaszlachtowali
![]() P.S. Ja miałem 66 lvl... Więc to zależy od gracza, a nie od lvlu ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() re up:
I od szybkości uhowania oraz co najwazniejsze !!! OD ILOŚCI UHÓW ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |