|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: Wodzisław Śl.
Profesja: Knight
Poziom: 23
Poziom mag.: 4
|
![]() WItam!
![]() Mam pytanko czy moim 27 sorckiem 26 mlv levelu opłaca się expić na dwarfach guardach jesli tak to jak z 1 monkiem czy z 2 czy wogóle bez monka? Z góry thx. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Tak, opłaca sie expic w 100%. A co do monków to zależy która kopalnia. Na tych mniej hardcorowych to 1 wystarczy, ale tam gdzie wystepuje więcej guardów trzeba 2 monki.
Bez monka od 33lvl z WoI
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Exp na dwarfach guardach dla sorcyka jest zawsze opłacalny, ale chyba zdajesz sobie sprawę, że musiałbyś walić z wand of dragonbreath. Exp z monkami jest dużo wolniejszy. Moja rada jest następująca: radzę Ci nabić 33 level na innych mobkach, a później z WoI można spokojnie tam expić. To tylko moje zdanie.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki bardzo za szybko odpowiedź
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Macie racje poexpie do 33 levela na Cycach w Mt Sterum i jazda na guardy z WoI
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() w obojetnie ktorej kopalni, ale w pierwszych dwóch od północy ci nie polecam bo tam jest słabo
![]() ![]()
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sam expie z dwoma bo exp 2x szybciej ( monki tez hity mają ) , używam WoCE bo i tak bardzo rzadko guard zadaje obrażenia powyżej 50 ( przynajmniej we mnie ) bo bez monka nie poradzisz sobie bo częstotliwość bicia w ciebie będzie znacznie większa.
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
|
![]() Tez jestem za tym żeby zacząć guardy dopiero na 33 lvlu z woi, póki co idź sobie na wyverny. W ciągu 6 lvli powinieneś zlotowac woi
![]() |
![]() |