|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Could Striffe
Profesja: Knight
Świat: Celesta
![]() |
![]() Prosze o pomoc ponieważ moje przeglądarki nie pokazują zdjęć na forum tylko linki a za nim wejde to mija trzy razy tyle czasu by oglądnąć zdjęcie to bardzo utrudnia przeglądanie waszych osiągnięć.
Prosze o pomoc. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() ja terz mam shit!!!
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg <uderza glowa w klawiature>
po ostatniej fali ataku script kiddle taki img zostały wyłączzone bo nic by nie zostało po waszych plejt secikach btw porsze nie pisac wiecej podobnych postow w tym temacie @down ludzie czy wy musicie to wszystko powtarzac? Ostatnio edytowany przez Diego'Odin - 16-02-2007 o 17:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Hmm..? Ziom nie wszyscy są takimi pr0 Masterami jak ty... Nie wszyscy o tym wiedzą... @up Tak jak kolega mówił po ostatniej fali Exploitów i innych śmierdzących skryptów Tagi "img" zostały wyłączone we na wszystkich kontach ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kazik2 - 16-02-2007 o 16:57. Powód: Lamao |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Powiedz ludziom, zeby wklejali linki pokazujace obrazek i tylko obrazek, w wypadku imageshack bedzie to PHP Kod:
Twoje? http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=168727 Cytuj:
A ja jestem ucieszony: -forum szybciej chodzi, -jak ogladam fotki z Harmonia Thread, to moge sobie wybierac, czyje zdjecia chce obejrzec. Wczesniej wczytywalo mi sie wszystko, denerwowala mnie wczytywanie jakichs awansow 15lvli. Ostatnio edytowany przez Rootkit - 16-02-2007 o 17:07. |
||
![]() |