|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Spokojnie teraz wezme głęboki wdech i postaram się nierozpie*****ć komputera.
Temat stary jak świat ale nie dlamnie: hakneli mnie. Niewiem jak, niewiem gdzie wiem tylko kiedy. Niechce się na ten temat rozpisywać więc... Pytanie brzmi: Czy orientujecie się czy moge się od CIP-ów domagać udostępnienia mi adresu IP gościa co to zrobił ? Konto bez pacca. Tylko 1 zgon od Bug'a i dorobek całego życia poszedł się je***. A tak na marginesie to jestem przekonany że na 98% to nie z mojej winy więc gość musiał być dobry i respect mu za to. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Domagać się możesz, ale raczej oni nie mogą tego sprawdzić. Musisz się liczyć, że takie coś się zdarza w grach tego typu i ja właśnie skończyłem z tym z tego powodu.
@down Akurat skończyłem z Tibią. Na Harmonii nie grałem nigdy... Jedynie najbardziej z Julery może mnie ktoś znać. 40lvl Elite, Raulmadryt. Ale jak napisałem to skończyłem. Raulmadryt, will be deleted at September 21 2004, 7:41 pm
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 14-09-2004 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() eee? ty Raul chyba na harmoni grasz nie?
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ejjj ja chcem uzyskac 99% odpowiedz na moje pytanie a nie jakies g... warte texty
|
![]() |
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Pytanie było jedno jak się nie mylę:
Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |