|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Chciałem założyć nowy temat o wojnie, która panuje teraz na serverze Elysia. Założyłem ten oto temat, ponieważ nie znalazem podobnego. BTW co myślicie o tej wojnie, kto wygra. Ja jestem po niczyjej stronie, ponieważ i Virtus i We Run It to sami PA. Czekam na wasze opinie.
Sonidos |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Cos mi sie wydaje ze nikt nie gra na elysi -.- dla mnie dobrze by bylo wykurzyc We Run it Z serva no piszcie cos
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() lol We Run It jest nie do pokonania ;d Lowe's poloczylo sie z Ariociem i na dodatek Dalitas wrocil ;d Virtus walczy praktycznie bez sorcow ;d
@edit sprawdzilem ,Virtus ma 2 sorcow i 1 druta tj. Rekrul ,Ove the druid i Ekim Leahcim We Run It ma za to Dalitasa(ms) ,Nuhna(ms) ,Trasa Lowe (ed) ,Aiwen Maggus (ms) ,Nida Von'Gawain (ms) ,Spemalien (ed) ,Timmiie (ed) ,Creghan (ms) co daje 5ms'ow i 3 edkow ,nie dosc ze przewaga sorcow jest wieksza to jeszcze ,nie tylko od nich wojna zalezy ,WRI ma przewaga liczebna ;d Ostatnio edytowany przez Pyro Aris - 19-02-2007 o 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Paladin
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Mój stary servv ;d zaczynałem na nim =)))
LOL czyżby Keto wrócił do gry ? zobaczyłem kto jest w tych gildiach ;d faktycznie same PA Spemalien i Kafes jescze jeszcze ale tam jest paseq który mi kumpla zabijał za nic ;d a w Virtus gekk~ słynny kolekcjoner bohów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
czemu myslisz ze keto wrocil do gry ? Last login: Jan 03 2007, 01:00:07 CET jesli chodzi ci o to ze kupil Pacca ,to tez dla mnie jest tajemnica ;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: na łące
Imię: no hef right now
Profesja: Royal Paladin
Gildia: >.
Świat: Elysia
Poziom: 3
|
![]() Masz racje, teoretycznie Virtus jest bez szans.....
Ale spojrzmy na ostatni frag "Ztekarn".... Ove go ubil, ale juz Ovego juz nie ubili.... Ztek ma wiekszy lvl niz Ove a jednak padl... Arioc napisal na forum, ze jesli padnie to zrokuje postac ... Wydaje mi sie ze jak by sie chlopaki z Virtus postarali to by spokojnie Arioca ubili... W tej wojnie mam swojego faworyta, ale nie wole nie mowic kto nim jest ![]() <33 Mythuh
in memory on my two brothers, jacek and hubert <3. Ostatnio edytowany przez Myth - 19-02-2007 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wcale nie widać, że jesteś za Virtus. Prawde mowiąc ja za nimi też jestem, ale co moze zrobic biedny 34 ms ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no ,ale najpierw musieli by go zabic ,co tez nie jest takie latwe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ach jest dużo osób , które mogły by dołaczyć do Virtus ( czyt. sorki ) , ale co przeszkadza , strach ? ; )
We Run It nie za bardzo lubie szwedów ; ) Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Theand - 21-02-2007 o 17:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no tak ,ale same sorce wojny nie wygraja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
![]() @Sonidos Mam taka nadzieje ze, Arioc jak napisal na forum to tak zrobi. Bylo tam cos w stylu ze, jak go ubija to zrobi jak Elah~i tez sie zrokuje. Oraz dobrze zauwazyles ze jestem za Virtus ![]() Ale osobiscie nic nie mam do WRI, za to bardzo dobrze sie z Nuhnem dogaduje ![]() @Rev'ico Dobrze napisales, zgrani sorcowie sa nie dopokonania, tez tak mysle ![]() Wiecie moze cos o tym kogo noob char to Jengle Smoq ?? ja sie ostatnio dowiedzialem ze Thar Darklight = Ove the Druid Pozdrawiam ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Wbijam 130 lvl i join do virtus xD
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() siema,
powie mi moze ktos co to sa te "snaek atk" ?? jakos nic mi do glowy nie prrzychodzi ;p a co do tego ze "join Virtus" to jak dla mnie to strata chara, lepiej se zrobic 25-35 ms i dolaczyc do starego teamu "proland", gildi o tej nazwie juz nie ma, ale ludzie dalek pkuja :)) Jengle Smoq, Thar Darklight, Trzar i inni :)) oni nie przestali, tylko teraz hunca na WRI :)) ostatnia proba zabojstwa to byla na Nuhn, prawie im sie udalo, w pewnym momencie mial 200 hp!! ale Nuhn sie nie dal i pozabijal "noobkow", wiem ze bral w tym udzial Thar~, o pozostalych 2 osobach nie mam pojecia :)) A co powiecie o tych nowych co do Virtus dolaczaja ?? ja osobiscie sie ciesze ze weszli tam Nida~ i Collios, poniewaz mam nadzieje, ze padna kilka razy od WRI :)) tak jak Collios juz padl :))
in memory on my two brothers, jacek and hubert <3. Ostatnio edytowany przez Myth - 22-02-2007 o 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
|
![]() Nida von'gawain i spemalien w Virtusie, Bedzie ciekawie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() oj nie sadze zeby Spem przyszedl do Virtus,
jaknarazie mial inva, ale go odrzucil :)) 14:56 You see Spemalien (Level 143). She is an elder druid. bez gildi jak narazie :))
![]() |
#19 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Paladin
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() I dzisiaj to ze nic nie mialem do WRI sie zmienilo ;)
od teraz jestem w 100% za Virtus :)) Feb 22 2007, 15:21:20 CET Killed at Level 34 by Dalitas Drayner 0o i sie zdziwilem, Spemalien dolaczyl do Virtus :)) Pozdro i dowiedzialem sie wlasnie, ze Jengle Smoq = Gekkesos Pozdroo :))
in memory on my two brothers, jacek and hubert <3. Ostatnio edytowany przez Myth - 22-02-2007 o 22:38. |
![]() |
![]() |