|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chce kupic PACC ale moja rodzinka nie jest za bogata
![]() Ale jesli nie bede mial tylko na ten okres to czy mi sie to oplaca?
Ostatnio edytowany przez Senseal - 15-09-2004 o 13:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Wiesz, moim zdaniem to w ogóle nie opłaca się wydawać pieniędzy na tę grę.
![]() Wiem że to ci się nie podoba, ale cóż, life is brutal. Swoją drogą jak na 9 latka twoja wypowiedź brzmi lepiej od niektórych moich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() To zalezy czy ci sie ta gra podoba i czy bedziesz w nia gral. Jak na 9 lat to nie glupio piszesz w przeciwienstwie do twoich starszych kolegow
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() nie wiem jaki tam masz lvl ale ihmo lepiej myknac jakis przyjemny - np 40 czy 50, potem kupic pacc i rozkoszowac sie Tibia
![]() do 50 szybko lvle leca a potem to juz sie mozna pobawic na terenach dla pacc - hunty na necro czy hero. ja juz kupowal pacci. i zawsze na 3 miesieczny. moze bardziej oplaca sie na dluzej ale nie mam 2 stowek zeby tak wyrzucic ![]() ogolnie zmienilem serwer i teraz zrobilem jak napiaslem. myknolem szybciutko mojego paladyna na free acount na 45lvl. i dopiero teraz nowy pacc kupilem. (3 miesieczny) i zaczne sie troszke bawic teraz na huncikach hero czy necro. do 60 lvlu jeszcze szybko w miare leci wiec w miesiac mysle ze 60 dobije- m lvl podskoczy. no i zaczne sie wtedy dopiero bawic na tibi naprawde ![]() oplaca sie bardziej kupic np 6 czy 9 miesiecy pacc. ale co jesli zrezygnujesz z Tibi? dostaniesz "hunted for live" a na nowy serwer nie bedziesz miec sily i checi? to kaska na pacca wywalona w bloto ![]() alternatywa jest kombinowanie i szukanie kogos kto sprzeda za gp ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() nie mialem nigdy pacca ;p ale w wakacje sobi kupuje bo narazie mam za duzo dlugow, jesli lubisz tibie to kup sobi pacca i po co pytasz sie innych skoro to twoja dezycja, twoje pieniadze i twoja postac. A skoro twoj tata lubi grac w tibie to masz spoko ojca ;] moj to mowi ze lepiej bym pogral w doom3 skoro mam nowego kompa a nie w jakies gry na pegasusa XD
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
Taka alternatywa może się skończyć 2 letnim banem, za invalid payment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: =SaNoK=
![]() |
![]() Jesteś jeszce młody zresztą ja też ;p ale ja na twoim miejscu kupiłbym pacc na 3 miechy. Może sie zdarzyć sytuacja ze cos przeskrobiesz na tibi albo wyniki w szkołe nie bedą zadowalające dla twoich starych i bedziesz zmuszony do sprzedania acc albo szlaban na tibie i pacc sie bedzie marnować a jak masz mały lvl to nie opłaca sie kupować
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() @Haker zalerzy.
troche smutno by sie gralo na 80lvlu bez pacca. ale nie warto tez na 15 czy 20 - bo do czego? jak ktos bardzo kaske szczedzi to lepiej najpierw sie ustawic ladnie a potem pacc. @Berials dlatego trzeba sie postarac przy takim szukaniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Masz dopiero 9 lat, niedawno skonczyles komunie. Nie lepiej kupic sobie nowy rower lub zostawic pieniadze w lecie na swoje potrzeby typu lody,chrupki itp.
Nie wydawaj pieniedzy na te gre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ja kupilem pacca na 24lvlu...nie pamietam czemu na tak malym. Ale pamietam, ze lvlki dosc szybko polecialy na daramie, oj polecialy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Titania
![]() |
![]() Cytuj:
Aha zapomnialem dodac ze tez gram na Titanii xD. Jak cos to kontakt to Mental Reaper Ostatnio edytowany przez bObO_gUmI - 16-09-2004 o 19:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Lokacja: Michalowice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Azderen
Profesja: Knight
|
![]() Moim zdaniem nie oplaca sie kupowac pacca to strata pieniedzy (no chyba ze na wysokim levelu xD [bardzo wysokim]). W twoim wieku to bym sie jeszcze powaznie zastanowil, nie lepiej wydac pieniazki na cos dlugo trwalego na kilka lat a nie na gre trwajaca kilka miesiecy.
No najgorzej to bedzie jak juz wydarz kaske a nie bedzie ci sie chcialo grac lub co gorsza ktos ci zabroni grac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() HEH Ja kupuje pacca tylko po to żeby mieć gildie i chodzic po innych miastach.///A PRZY OKAZJI KTO BĘDZIE CHCIAŁ DO GILDII NIECH PISZE\\\
Adrameleka\Isara\ Gildia będzie mieć domek ![]() O i jeszcze to: Facc od 20lvl Pacc od 8lvl Takie levele do mojej gildii. PISAĆ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja mysle ze sie zastanuw jak grasz duzo w tibie to ci sie przyda pozatym jestes mlody i rodzice mogom ci dac za byle co szlaban jak bendziesz chodzil 6pods-1.2 gim to juz mozesz bo wtedy rodzice cie nie mogom zabronic grac na przy klad do puzna )wiem bo to podalem na moim przykladzie) sam sobie nie dlugo kupuje pacc i mi sie przyda bo w tibie gram minimum 5 godzin dziennie ale twuj wybur aha jak ktos chce zemnom zamieszkac w domku na harmonii niech wylozy polowe kwoty za domek
Knight simon dark lord>thais>harmonia |
![]() |
![]() |