![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() You see a lottery ticket.
It weighs 1.20 oz. Unfortunately it seems that you drew a blank. dzis na edron zobaczylem 4 takie o co z nimi chodzi mozna cos wygrac? pytam bo wrocilem do Tibi po przerwie i duzo nowych rzeczy jest dla mnie z gory dzieki za odp |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Jest to niewygrany bilet na loteri. Za 100 viali możesz kupić losa i wygrać addona.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie.
To jest jak wezmiesz udzial w loterii, dostaniesz kupon i bedzie nietrafiony, mozesz wyrzucic do kosza.. @up Ale pie*dolisz.. Jakby mozna bylo wygrac to by pisalo ze wygrales i zeby wrocic do Sandry, wiem bo sam wygralem -.- Ostatnio edytowany przez Cashtan - 20-02-2007 o 20:35. Powód: Lubie edytowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Cholernie trudno. Może 1 do 200 że trafisz.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ja już 10 losów przegranych miałem, czyli 5k w plecy za empty viale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi sie udalo za 4 razem, a kolega probowal 25x i ma h*ja
![]() Zawsze mozna kupowac wode, 165gp/bp 800 gp/1 proba Mi tak za 4 razem (3,4k stracilem) a kolega 25x i nic (20+k stracil O_o) @Down Jak wygrasz pisze na nim ze wygrales, mozna go sprzedac ale nie wiem za ile. Jak juz masz taki los idziesz do sandry > Hi > Lottery Ona pyta czy chcesz nagrode za ticket > Yes Masz addona Ostatnio edytowany przez Cashtan - 20-02-2007 o 20:53. Powód: Lubie Edytowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() dobra to juz wiele wiem mam jeszcze pytanka i mozna zamknac..czy jesli wygram bilet to jest on na moja osobe czy moge go komus sprzedac no i ile taki lucky los bylby wart
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Programista
|
![]() Możesz sprzedać za około 50K
|
![]() |
![]() |