![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() ![]() It was once worn proudly by a dwarfish warrior - or maiden. Item Class: Creature Products Attributes: stackable Weight: 0.50 oz. Loot value: Negotiable gp. Dropped by: None. Buy from: Players. Sell to: Players. Notes: The beard of a Dwarf. There are some rumors that you need this beard for a Santa Claus outfit. Jest to broda dwarf'ów. Można było ją wziąc z Grynch Clan Goblin. Czy ktoś wie coś o niej więcej? Pisze również coś o nowym? outfi'cie Santa Claus, ale czy wogóle jest taki? A czy wogóle ma to ktoś? Ostatnio edytowany przez Taranka - 21-02-2007 o 18:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest to item do addon'ów...(jeśli się myle, to mnie poprawcie)
PzDr |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wydaje mi się, że to do 3 ADDONóW, ale nie jestem na 100% pewny.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ja tam nie wiem do czego słuzy ale chyba do Addona ale ogółem to "Broda Krasnoluda"
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Imię: Salatar Zorn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Destinysmiths
Świat: Astera
Poziom: 114
Skille: xx/28
Poziom mag.: 68
|
![]() Wygląda na to że ten przedmiot stanie się jednym z najrzadszych rarów ,gdyż mało osób go posiada, a jest nie do zdobycia od końca ataków goblinów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() Jest to potrzebne do Santa Claus Outfit...
|
![]() |
![]() |