|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Najpierw moje pytanko: jestem początkującym sorcem, po ile moge sprzedać bp of fire field na Titani??
A teraz pomysł: Podawajcie ceny bp runek na różnych światach, min. dla newbie albo jak ktos nie jest pewnien [szukałem na Forum, nie znalazłem, jakby co to sry] Więc tak: Ceny na Titani: Bp of HMM - 800gp-1k Bp of UH - 2-2k.5k Bp of SD - 4k Jak cos innego mi sie przypomni to dodam Pozdro Sir Tifejo Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 15-09-2004 o 20:11. Powód: literówki |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Pomysl mi sie nie podoba. dlaczego? Bo mamy 30 swiatow, czyli byloby 30 postow z cenami. Zanim by ktos zaczal szukac, to juz lepiej przejrzec oferty z trade channel, albo sie tam spytac.
Do tego ceny runow sie zmieniaja i trzebaby stale to kontrolowac.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: London
Imię: Tassin
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() po 1: ceny runów na różnych światach są podobne (żeby nie powiedzieć takie same), mogą być różnice ok.100-200 GP (zależy od "widzi mi sie" danego gracza).
po 2: ceny runów są raczej stałe (uwzględniając "widzi mi sie" danego gracza) |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() no nie wiem czy ruznica wynosi 100-200gp
gram na antice to: bp hmm 1.5k bp uh\gfb -2.5-3k bp Sd - 5k aha i widzialem ze bp ih kupowal ziomek za 2k rotfl |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() @up
No to niezłe na antice sa ceny ![]() Różnica 500 GP ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: W DOMU!
|
![]() standardowa cena hmm to 1.2 k chyba ze ktos sprzedaje 15 bpków to to moze walnac 1.5 k:/
gfb schodza po 2.5 k chyba ze trafimy na jakiegos kolesia z którym mozna sie targowac uh tak samo jak na gurze sd standard 4.5 k chyba ze sie targujemy chodzi o antice ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() a za ile na Titanii mozna sprzedac BP LMM'ow???
www.pajacyk.pl Ostatnio edytowany przez Thomas - 19-09-2004 o 13:19. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() @up
Nikt od ciebie nie kupi tego syfu ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Po piwerwsze to nie mowi sie runow tylko run -.- ach ten j. polski -.-
|
![]() |
![]() |
#10 |
Nieobecny.
|
![]() Temat na takie pytania znajduje się w dziale Handel.
Zamykam |
![]() |