![]() |
#1 |
Guest
|
![]() to ten hełm który pozwala wchodzić pod wodę więc co się stanie jak będąc pod wodą go zdejme czy może nie da się zdjąc czy może pojawi nam się napis you are dead bo niw możesz oddychać pod wodą czy może będzie ubywać życie dopóki nie założysz helmu albo może wypłyniesz na powierzchnie wody i nie bedzięsz mógł się ruszyć? prosze o szybką odpowiedż
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Ostrów wlkp
Stan: Początkujący
Świat: Inferna
Poziom: 100
|
![]() Gdy zdejmiesz helm pod woda zacznie ci co jakis czas odbierac po 20 hp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() Niewiem ale sie pośmiałem czemu??
Wyobraźcie sobie : płyniecie statkiem a tu kolo wypływa na powierzchnie i jest nieżywy.hahahahah Albo idziecie se na jakiś exp a tu kolo wypływa martwy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sherlock Holmes
Taki z Ciebie Sherlock Holmes, a nawet takiej rzeczy nie wiesz ![]() ![]() @topic Słyszałem, że odejmuje po 15 hp. Ale moge się mylić.
I will never come back Mnie udało się skończyć z Tibią - nie byłem jakoś tak strasznie uzależniony, lecz kilka razy próbowałem przestać grać, wiem że wiele ludzi próbuje przerwać grę w Tibie - życzę wam żeby Wam udało się tak jak mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() na nick jakoś mnie naszło nie mogłem nic wymyślić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() Jak do tej pory nie wymyslili amuletu (Chyba) ktory redukuje obrazenia od Wody. Jest Dragon Necklage ktory redukuje ogien i Starnge Amulet ktory redukuje energie, a gdzie woda? ;> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic Zabiera po 20hp na ture, w pasku pojawia sie ikonka "You are drowning" hyhy ;] Ostatnio edytowany przez Kokio - 27-02-2007 o 18:58. |
|
![]() |
![]() |