|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Wałbrzych
![]() |
![]() Witam
Mam nastepujacy problem moze ktos mial podobny i pomoze mi go rozwiazac mianowicie nie moge polaczyc sie z login serverem :/ nie wiem czym jest to spowodowane bo jeszcze przed zapowiedziana przerwa przez CIP'ow normalnie sie laczylem na tibie i wsio wszysko dzialalo :/ teraz niestety Connection timeout lub connection refiused :/ przeinstalowalem win$hit'a i dalej padaczka nic nie dziala pingi do servera dochodza ale niestety nie ma mocnych by sie polaczyc :/ ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Aeri |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() Możliwe że twój prowident zablokował Ci port tibi o ile sie nie myle to 7171.
Ewentualnie masz jakiegoś Firewalla który blokuje Ci tibie... PS. JA wszkole miałem Firewalla... na pasku zadać taka ikonka i tam trzeba było odznaczyć opcję 1 i wszystko było ok... (niestety nie pamiętam tego dokładnie bo to złomy komy w szkole były) Pozdrawiam Mefisto Er |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Wałbrzych
![]() |
![]() hmmmm moze jest w tym jakas rada .. jush pedze opieprzac admina ;] thx ;]
![]() pozdrawiam Aeri |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() Spoko... jak by jeszcze nie działało to pisz tutaj.. napewno coś wymyślimy...
![]() PozDróWka Mefisto Er |
![]() |
![]() |