|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Poszukuję jakiś ciekawych screenów z dawnych lat. Mam 2 mapki (wersja 3.1 beta i 3.1) oraz jakiś tam screen, jak UE kosztował 3,5k (wersja nieznana, pewnie 6.x lub starsza).
Jak ktoś ma starsze screeny bądź starsze mapy, bardzo bym prosił o zamieszczenie ich bądź linków do nich A oto, jak wyglądała mapa w tibii w wersji 3.1 beta: ![]() mapa w wersji 3.1 (już mury dodano wokół thais, i tą świątynie czy co to to jest na południe od thais ![]() no i dowód na to, że UE kiedyś był tańszym czarem ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2003
|
![]() oto link znajdziesz tam np zdjecie starego cyclomania sword 80 atk i 40 def
![]() http://www.tibia-alumni-society.net/...ots/index.html ps czy rose set jeszcze istnieje? na jakim kolwiek wiecie? jakie mial staty. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() A ja mam pytani czy ot maisto an mapie to thais czy co??
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2003
![]() |
![]() hehe widac nie czytales opisow mapek:
"mapa w wersji 3.1 (już mury dodano wokół thais, i tą świątynie czy co to to jest na południe od thais " a to screen znaleziony w necie - ciekawie kiedys bylo ![]() oto on: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() to kiedys bylo tylko 1 miasto??
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() Nie tylko jedo miasto ale nie było rooka a do tego mapa rozciągała sie do góry cyklopów i nie dalej
![]()
#7 |
http://tibiaspy.com
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Tak se czytam historię tibii z Tibia.org, fajne żeczy piszą.
Pierwsza wersja Tibii miała mapę o zawrotnym rozmiarze 160 na 160 kratek (obecnie ekran ma 15x11). Dopiero w wersji 2.0 pojawił się pierwszy NPC (Sam) i pierwsze potwory (Troll, pojąk, cyklop). Zastanawia mnie, po co człowiek miał grać w 1.0, skoro nie było żadnych potworków ani NPCów. To dopiero musiał być świat PK ![]() W wersji 3.0 pojawiły się pierwsze budynki ("the Temple, Frodo's tavern, Gorn's equipment shop, Sam's armoury, the Castle"). W wersji 4.0 pojawiły się skille i magia oraz Depo. w roku 1998 "niemal zawsze można było znaleść kogoś online". hehe, teraz na niektore serwery wogole czasem problem sie wbic, a co dopiero zastak kogos online ![]() I wtedy pewnie zaczęła się popularnośc tibii, jak sądzę, bo po roku to już było średnio 150, a teraz średnia to pewnie ponad 9 000 ![]() Problem polega na tym, że zapał CIPów chyba nieco osłabł po wersji 6.0. Wtedy jeszcze pisali o przenoszeniu się między światami, udostępnianiu serwera innym ludziom, o różnych mapach na różnych światach... Coś nie widzi mi się, żeby to nastąpiło kiedykolwiek, ale na stronie nadal o tym pisze. Ale mimo o czekam niecierpliwie na tibię 7.2.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() WOW czasmi aż miło poczytać i posłuchać o tibi jak to się rozbudowywało super historia
![]()
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2003
|
![]() Azie wzruszylem czytajac ta historyjke i ogladajac screeny i mape
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Gdy mapa tibi tak wyglądała to ja nie wiedziałem jeszcze co to jest
![]()
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Jeszcze wtedy nawet o tibi niewiedzialem ze istnieje.
Zaczolem grac juz w nowsza wersje. Ale tak czy siak stara czy nowa wesja to i tak tibia jest zakebista. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() PIEKNA STRONA!!!!! powinni o Tibi nauczac w szkole a nie o pierdolach, nawet nie spodziewalem sie ze bylo tak fajnie.
lezka kreci sie w oku jak spojrzec na te zdiecia ![]() ![]() Precz z historia w szkolach!!!!! nauczajcie historii TIBI!!!!! ![]() ![]()
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2003
|
![]() tia, fajnie by było. w którym roku bitwa na eterni itepe.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
![]() |
![]() jednym Słowem WOW
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() ciekawa Histoia podoba mi sie
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Znam takiego kolesia który grz w tibie 1 miesiac1 miesiąc 46 palla
skille 82/72 Imie:Mako Polska pila<DANUBIA> ![]() |
![]() |
#17 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Mako - mój znajomy z Danubii
![]()
#18 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
mogliby zrobic na kilka dni jeden serwerek na ktorym graloby sie na starej mapie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2003
|
![]() Strach grac
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Zauważcie jak dynamicznie rozwinęła sie grafa w Tibii....kiedys jak stawiałem pierwsze krooczki w Tibii pikseloza biła po oczach.....teraz...piękne gładziutkie teksturki...no ale lepsza graficzka przyvciaga wiecej ludu i pomyśleć ze przed wakacjami dostąc sie na Tibie nie bylo problemu....