|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec ja polecam serwer na www.photobucket.com screeny sa zawsze widoczne i szybko sie laduja, sam z niego korzystam.
Naciskasz na "signup free" i zakladasz konto. Na maila przysylaja ci link, wchodzisz na ten link i masz konto. Logujesz sie na stronie i juz mozesz wklejac tam zdjecia a pozniej podawac adres url na forum. A jesli chcesz aby zamiast linku byl widoczny screen musisz napisac tak: [ img ]tutaj link[ /img ] ale bez spacji po "[" i "]". Mam nadzieje ze pomoglem! Czekam na twoje screeny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Ufocznik masz rację, photobucket jest najlepszy,lecz Gościu mógł by poszukać troszkę i by sobie wyczytał sam.... niepotrzebny temat:-/
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() mam nadzieje ,że dobrze
nie chcialo mi sie expowac (nikt nie zginoł ,no morze kilka ludzi ![]() nie zginołem nie wiem czy będą działać ![]() dwa ostatnie zdięcia nie działaja wiec je usunołem wiem jak to naprawić!!! solo sperman (wycofałem sie) pa pa (poszłm na te nudne szkilety) Ostatnio edytowany przez ormus - 17-09-2004 o 14:15. Powód: naprawione |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() n \ c
![]() ![]() ![]() popatrzcie na reaport rules Ostatnio edytowany przez ormus - 18-09-2004 o 10:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Mój nowy login to nowy ormus. Yo, pozdro siemka.
|
![]() |