|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2004
|
![]() Informacja ta dotyczy tylko Titanii. Ktos Podszywa sie pod cieszaca sie ogolnym szacunkem czarodziejke mieszkajaca w Venore Lady Fizanke. Postac ta nazywa sie mianowicie Lady Filizanka, obraza ludzi i jest klopotliwa, za ew. przykrosci nie odpowieda jednak Lady Fizanka gdyz jest ona rowniez ofiara podlego podszywacza. Licze na wasza wyrozumialosc, wobec Bogu winnej dziewczynie ktora zwyczajnie jest posiadaczem bardzo podobnego nicka. Dzieki i pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow.
Prawdopodobnie nick tego kogos zostanie jutro przez gm'ow zmieniony :d panowie jednak potrafia sie przydac Ostatnio edytowany przez terkin0 - 17-09-2004 o 23:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Komunikat zostal przez nas odebrany...jak oszusta znajdziemy to wnet zabijemy.
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Ale wy macie problemy... raz to zabijemy raz zhuntujemy...
Ja wam cos doradze. Lady fizanka nie ma mozgu by napisac do GM'a lub counsullera by tamtej zmienili nick? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2004
|
![]() Dark Vilej, problem polega na tym że Gm'y nie śpieszą sie ze zmianą nicka temu kolesiowi, zapewniam cie, że zostało to zaraportowane, aczkolwiek nie zaszkodzi podjąć czynności przedstawienia tego problemu na forum bo od tego przecież jest. Wbrew pozorom nie jest łatwo pozbyć sie tak uciążliwej osoby gdyż często nie wychodzi ona nawet z depo. Założyłem ten temat bardziej z szacunku dla innych tibijczyków, którzy mogą zostać oszukani bądź obrażeni, a sugerowanie, że ktoś nie ma mózgu nie jest chyba na miejscu i wg. mnie świadczy tylko o twoim "wysokim" poziomie inteligencji.
|
![]() |
![]() |