|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() Świetne miejsce na polowanie:
Na rook. Zejdź do podziemi świątyni i wejdź za te drzwi które można wajchą otwierać. Idź cienkim kortarzem aż natrafisz po lewej stronie na murowaną ścianę ( zwykle otwarte).W środku zejdź po jednym z zejść. Na dole idź ciągle w lewo, aż arafisz na kawałe dziwnego, niebieskiego, pulsującego światła. Najdź na nie a przeniesiesz się na drugą stronę. Idź przed siebie- jest tylko jedna droga. Tam znajdziesz drabinę i cztery wajchy- każda otwiera drzwi. Po otworzeniu jakichś, na dole pojawi się potwór. Pierwsza od lewej- Bug druga- wolf trzecia-troll czwarta- spider. Jak pokonasz jednego to idź na góre, zamknij drzwi i otwórz następne. _____________________________________________ Tibijczycy! Napiszcie tu o swoich miejscach polowań! To na pewno pomoże innym zdobyć doświadczenie! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A i jeszcze jedno. Nie wiem gdzie to zgłośić ale moe ktoś inn to zrobi.
Kiedy z poziomu podziemi swiątyni zejdziesz niżej, możesz iść też w prawo. Są takie dziwne niebieskie cosie. Stoi tam zawsze kilku ludzi i mówi że daję życie. KŁAMIĄ! Ja uwieżyem i wszedłem na jeden. To mi zabrało 20 ptk heal. I znowu. A goście mie zablokowali i nie dali wyjść!!! Tak to zginąłm po raz pierwszy! Niestety zajęty ratowaniem życia nie zapamiętałem nicków. ![]() Uważajcie!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() no to sie dales wciagnac czlowieku... a to super miejsce nazywa sie czesto sala treningu kupuje sie do niej klucz u obiego rzeczywiscie dosyc dobre do expowania bo rzadko zajete
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() a co do tego miejsca polowań pod świątynią - lepiej kupic klucz za 5gpi bendziesz mial zawsze otwarte
![]()
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() Zchodzisz w dol pod sklepem z pochodniami i tam jest od zatrzesienia szczurow, a na koncu bugi i chyba cave rat.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2003
![]() |
![]() Bardzo fajne expowisko jest tez pod sklepiem Ai dee
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() mam taki problem:mam problem:w domu mam kompa i tibie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CO ROBIĆ I SKĄD SCIĄGNOĆ TIBIE
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Aldora
![]() |
![]() hyhyhy .. na rooku jest jeden FF i EF .... i wy sie wpakowaliscie ... nooby i nic wiecej
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
![]() |
![]() No cóż, zdarza sie, ja też jak zobaczyłęm te pola to sie zastanawiałem co one tam robią, mimo że miej wiecej wiedziałem ich działanie, no ale stwierdziłem, że nie będe ryzykował, zwłaszcza, zę miałem nikłe szanse na to, żeby te FF i PF miałe jednak inne właściwości niż normalnie
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Najlepsze to chyba poh albo hellgate bo tam najwiecej expa się trzepie
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Czlowieku po co ty to podajesz przeciez to jest zwykla arena. Nie ma potrzeby tak sie napalac ze cos sie znalazlo, takie doswiadzczenia to sie kumplom z osiedla zaczynajacymi z tibia!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Te takie "niebieskie cosie" to są pola energii (złej-nie takiej leczącej).Tam się nie wchodzi! Jak będziecie na mainie to jak będziecie widzieli na sobie takiego "niebieskiego cosia" to znaczy że wam ktoś z HMMa rypnął
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 10 2003
![]() |
![]() wam chyba chodzi o sale treningowo.aj boleśnie się przekonałem co tam jest na prawo weszłem w ogien i gówno z 175 hp miałem 95 hp dobrze ze nie w to niebieskie teraz już wiem co to jest aj lepiej tego nie wspominac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
![]() |
![]() Ludzie litosci. Sala treningowa jest beznadziejnym miejsxcem do expowania. Tzn. wszystko jest ok dopóki jest ta jedna osoba. Ale jak przyjdzie 5 i wybiją wszystko a potem stoją i czekają na respawn to przecież śmiech zbiera. Już lepiej iść i zabić Trolle w Troll tower albo spidery 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A im chyba nie polecasz chodzenia na trolle? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2003
![]() |
![]() ja expowalem najlepiej na wolf cave ale jak nikogo nie bylo a jak ktos juz przyhodzil glupio bylo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() To by było na temat rooka
![]() W mainie najlepiej na początku expować na rotach, VENORE jest pod tym względem świetna. Jak się już osiągnie 20 lvl to spokojnie można iść do BK cave (wiem że trzeba klucz kupić, ale on się cholernie opłaca zwraca się tam w pół godziny ![]() za jeden pełny respawn się zbiera 1050 expa czyli 1050 expa na 6min moim zdaniem nieźle |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() można dobrze trząść expo w zamku koło AB. Dla słabszych są minosy i wariory, a dla silniejszych zerki, guardy, smok i magowie
![]() |
![]() |