|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
|
![]() Czesc,
Mam XP, Athlona 2800, 512mb, radeona 9550, liveboxa 1mb i tu moj problem wczesniej mialem jaka siecowke 12osob z bloku i chodzilo lepiej ni teraz livebox, lagi srednio od 17-20,21 grac sie nei da a ja o tej godzinie siedze na komputerze wiec gram tylko w weekendy :/ (pacc sie marnuje) Kto ma liveboxa lub zna sie na tym niech doradzi co robic. robilem ten myk netstat -o ze sprawdzaniem pingow i podczas gdy ma mtylko tibie uruchomiona to wychodzi mi w ciul z 20 localhost jakeis cyferki ale ping 0, a ip serwera 2731 i co robic? Nie znam sie na tym wiec prosze nie walic fachowych nazw ;p Jecze, kicki(zwiesza sie internet i musze reset kompa ) zdarzaja sie srednio 4,5razy na tydzien wiec z tym nie jest tak zle ale moglo byc lepiej ale najgorsze lagi. Grac moge rano i w nocy czyli weekendy :/ Ach i jescze mam podlaczony przez kabel usb a drugi komputer prezz te wifi
Glory Manchester United Ostatnio edytowany przez Miszczunio - 06-03-2007 o 20:50. Powód: zapomnialem o czyms |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() www.opcja.szukaj.br
1.Neostrada to jeden wielki shit,żal,dzieci neo i trole zagrodowe 2.Na lajwwboksie zazwyczaj są kicki 3.Neo ma problemy z pingami od stycznia głownie na liniach 0-62 i jeszcze tam jakiejś.Na nieoficjalnym forum neo ludzi piszą że problem ma zostać rozwiązany na początku I kwartału 07r. czyli tak na oko w kwietniu ale z tego co ja już słyszałem i czytałem to zonka zrobią.Telefony na 0 800 102 102 chuja dają ekhm jakby Ci to powiedzieli "prosimy się uzbroić w cierpliwość i czekać na wyjaśnienie zaistniałej sytuacji". Jak sprawdzić pingi? START - uruchom - ping wp.pl (enter) jak masz czas około 20-40ms to kozak można grać @Btw nie panikuj ja od stycznia trace juz jakieś 60+ dni pacca
http://datingsidorsingel.com/ Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 06-03-2007 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Świat: Azura
|
![]() www.szukalem.i.czytalem.br
1.wiem 2. wiem ale z tego co czytalem to niektorzy sobie poradzili 3. nie wiedzialem, na ten nr dzwonilem juz z innym problemem podobnym, czas tylko stracilem ms 19,21 ... ale przypatrzylem sie i czlowieczek(lol ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.dialer/wirus - sprawdzałeś?
2.Reinstal windy 3."uzbroić się w cierpliwość" 4. Pingi masz miód śmietana więc nie wiem z czego te lagi
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() uruchom -> cmd -> wpisujesz tasklist , nasteptnie wpisujesz netstat -o, nasteptnie sprawdasz po ID ktore programy korzystaja z internetu, jesli znasz nazwe i wiesz ze nie potrszebujesz tego programu naciskasz ctrl+alt+del i zamykasz, ewentualnie blokujesz w firewallu, jesli jest jakas dziwna nazwa ktorej nie znasz sprawdzasz w google;
najlepiej calkowicie zablokowac (ale nie zamykac) "generic host process for win32 services" (svchost***** bodajze). a neostrada to nie shit, spisuje sie bardzo dobrze, chociaz w weekendy w godzinach 18-22 zdazaja sie lagi. @edit jesli gra ci zwisa to raczej nie problem neta tylko raczej sprzetu, sprawdz w menadzerze co zzera zaduzo pamieci i wylacz to, mozesz odinstalowac sterowniki od karty graficznej ( w sumie, to nie wiem dokladnie o co chodzi jakby, ale u mnie wszystko chodzi znacznie lepiej kidy karta graficzna nie ma zadnych sterownikow [ale tak, zeby byla wykrywana i wlaczona]). Ostatnio edytowany przez Scream - 06-03-2007 o 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A czy ktoś z was posiada Iplusa bo to taki shit że nie można ale ja sie już do lagów przezwyczaiłem
![]() jeśli ktoś do posiada i ma jakiś sposób na "przyspieszenie" to plx napiszcie. Ostatnio edytowany przez Super_Stefan_PvP - 24-03-2007 o 21:24. Powód: Literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18