|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Witam,
mam bardzo dziwny problem. Co mam robic z nadmiarem backpackow HMM? Mam cienki mlvl, bo dopiero 32. Mysle, ze narazie szkoda tych HMM bo beda slabe hity. Probuje caly czas sprzedac, ale zaden h lvl nie chce kupic. Mam je zuzyc na hunt? Jaki? Nie mam blokera-przyjaciela. Moj lvl to 28.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Nie powinno sie robic hmm'ow jezeli sam nie bedziesz ich uzywal.
Hmm'ow nikt nie kupi i tu jest problem. Radze pocwiczyc mlvl, i schowac bp'aki na jakis silny quest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() To niech se grzecznie leżą w dp, a jeśli się trafi kupujący to opyl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nikt nie kupuje? Jk zawsze mialem bp hmm to odrazu ktos kupywal..wystarczy dluzej posiedziec na trade...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() zostaw je w dp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
|
![]() Sprzedaj ale za odpowiednią cenę. Duzo h-lvl mówi na drade:buy all bp of hmm za 1.5k each.Sądze, że ty należysz do grupy: sell xxxxx bp of hmm 2k each i myslisz ze ktos kupi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
DOWN: 30 BP's
love matematyka Ostatnio edytowany przez pastersky - 07-03-2007 o 17:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Serdar Army
Świat: Pacera
Poziom: 34
Skille: 17/24
Poziom mag.: 40
|
![]() Po prostu żal mi ciebie i tyle... Nie robi sie hmmow, chyba ze na własny użytek.
Robi sie gfb i explo i sd. Hmm to moze jak jestes providerem ( ja jestem) oczywiscie to zalezy co h-lvl sobie zarzyczy. Wysylam parcel z runkami i rano mam rownom kaske 2k za bp hmm 3k za bp gfb 4 k za bp explo.. A SD jeszcze troche ale bedzie szlo po 6k i tyla...
Tibia jest po to żeby w nią grac a rozważanie o niej to jakby marzenia o czymś co jest dla niektórych niemożliwe. To nieprawda. Jak grasz to robisz level a jak nie grasz to go nie robisz i tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia sux
Świat: Tibia sux
Poziom: 41
|
![]() I Ci się chciało? Powiedzcie mi że Tibia to gra dla przyjemności a nie dla robienia runek...
@Topic Lol, słaby mlvl? Kolejny maniak co by tylko pod dp utevo lux rzucał :s Lepiej idź poexpić, skorzystaj z Pacc'a a nie runki których nie możesz sellnąć.
Hail Anty-PG! Dołącz się do akcji przeciwko PG! Graj w Tibie max. 1h dziennie jak ja! Rób co tydzień 2-3 dniowe przerwy! Nie exp na siłę! Graj, jeśli sprawia ci to przyjemnośc! Nie wydawaj ostatnich pieniędzy na Pacc'a! Hail \o/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Z tego co wiem to sporo hlvlowych palkow skupuje hmmy, glownie na Dle.
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Robic GFB? Moze i tak. Ale na SD i Explo mam za maly lvl -.-
Czytajcie ze zrozumieniem. Nie robie HMM dla przyjemnosci, knight skilluje bijac godzinami slimy albo roty, a ja robie HMM.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Imię: Salatar Zorn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Destinysmiths
Świat: Astera
Poziom: 114
Skille: xx/28
Poziom mag.: 68
|
![]() To żle robisz, bardzo źle, expiąc miałbyś już dużo większy lvl, mlvl i dużo większą przyjemność z gry. No coż skoro już masz te hmmy to zostaw je w depo i idź expić obserwując trade, być może ktoś akurat będzie kupował i sie pozbędziesz tego badziewia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() miałem ten sam problem... wrzeszczałem że sprzedaje hmmsy... nikt nie kupował...
powiedziałem o tym kumplowi i okazało sie że jego dwóch kumpli (xD) kupuje KAŻDĄ ilość hmm... z dużą ilością run (jakichkolwiek) trzeba sie zwracać personalnie (priv msg) do high lvl, na bank ktoś kupi lub da bohy albo coś innego ;] Dodam tylko że owi koledzy kolegi to dwóch knajtów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Czlowiek sie pyta co zrobic z taka iloscia hmmow a wy mu piszecie "Tak sie nie robi! " i inne pierdoly.Jego gra wiec robi co chce
topic moze napisz na trade sell 30 bp of hmm 1,4 k i tyle(jesli chcesz szybko sprzedac)? :S albo poszukaj na tibia.com na trade forum bo nie wierze ze nikt nie kupuje hmmow :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja kupuje HMMy po 10bp za 1,2k za bp.
@up dzięki uhos za nożyk mam 100+ skorek ![]() |
![]() |
![]() |