|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Mieliście może już takie zdarzenie ... ???
Wbijam się na serwer < Isara > , tłok jak cholera ... Po godzinie klikania < oczywiście z przerwami > udało się ! Zalogowałem się swoim niskolevelowym druidem w teoretycznie spokojnym miejscu i po 5-7 sek. co widzę ??? Biegnie do mnie koleś z białą czachą ! Co było robić -szybki wypad !, dobrze ,że mieczyków nie miałem ! ... ![]() No i sobie dzisiaj raczej nie pogram, bo czas mi się w cafei kończy. Ale i tak się cieszę , że deda uniknąłem. Bo to by był prawdziwy rekord tibijski ... Złapać deda po kilku sekundach gry i po zrobieniu dosłownie jednego kroku. No i od razu chumor mi się poprawił , jak zawsze gdy mam fuxa ! Ostatnio edytowany przez Angelus - 17-09-2004 o 21:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() heh zachowales sie jak prawdziwy noob ktory jak tylko zobaczy white skulla to sika w gacie i nawet jesli ten nicagresywnego nie robi to uciekasz, lub kampisz w depo. jedno wielkie LOL
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmm napisze cos pierwszy zeby cie plaga postow nie posypala w stylu "i kogo to obchodzi". Powiem tak miales farta. Patrzac na to z 2 stron jedni pomysla "zasmiecil forum" ja teraz se pomyslalem inaczej, nazwe to tak po prostu nam sie zwierzyles
DO LUDZI KTORZY PISZA PO CO ON TO NAPISAL JA ODPOWIEM: napisal to bo chcial i juz po prostu zwierzenie sie z farta |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Szanowny forumowiczu Externus coś mi się wydaje ,
że jesteś kompletnym baranem , cymbałem i ignorantem tibijskim. Twój komentarz był wyjątkowo idiotyczny !!! Pewnie nie wiesz,że druidzi na niskim levelu mają bardzo mało hp. Jeżeli do tego dodać zaledwie 3 ihy to na co mam czekać ??? Czy facet mnie zabije , czy zostawi w spokoju ??? Rankor ... dzięki za miłe słowa. To forum służy właśnie do wymiany informacji, podawania wszelkich ciekawostek, oraz do dzielenia się doświadczeniem związanym z grą itp. Nie wszystkie informacje muszą służyć jakiemuś z góry określonemu celowi. Ale w tym wypadku przesłanie może być następujące : starannie wybierz miejsce wyjścia z gry ,żeby potem nie było nieprzyjemności. Nie wydaje mi się , żeby opisywanie własnych przeżyć związanych z Tibią mogło zostać nazwane - zaśmiecaniem forum - ... To forum zostało właśnie stworzone do tego celu,czyli do wymiany myśli związanych z tibią ... To co ??? Mają się pojawiać same posty w stylu : Jak silny jest hunter ? ... Ile kosztuje kusza w Carlin ? ... itp. Najciekawsze moim zdaniem są osobiste relacje . Ktoś się czymś emocjonuje i pisze o tym . Dobra starczy tego postowania ! Ostatnio edytowany przez Angelus - 17-09-2004 o 21:57. |
![]() |
![]() |