|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wróciłem do domu, przeglądam forum i co chwile widzę tematy z filmami formatu wmv. Doszedłem do wniosku że zamiast zaśmiecać forum nowymi tematami możemy prezentować swoje filmy w tym temacie...
Ja sam zaczynam własnie się w to bawić ![]() a konkretnie o wojnie na niej ![]() Myślę że to może pomóc tylko forum ![]() Unoficial EM Wmv - http://www.MegaShare.com/128496 Unoficial CO&BoD Wmv - Powstanie jak znajdę chwilkę : ) Filmiki dodam potem ![]() Wypowiadajcie się na temat tego pomysłu ![]()
Wy macie historię, my ją tworzymy// Ostatnio edytowany przez Maggic - 13-03-2007 o 20:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
Stan: Niegrający
|
![]() Pomysł jest dobry, aczkolwiek nie wypali, albowiem użytkownicy forum są zbyt ograniczeni, żeby się dostosować do czegokolwiek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Chelsea Fan
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up ^^ masz racje lecz gdyby temat zostal przyklejony i wrzucil by jakies stare zrehostowane filmiki to by bylo gut ;]
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Najlepsze jest to, że użytkownicy nie widzą przyklejonych tematów, chociaż tematy są przyklejone i nietrudno ich nie zauważyć. Myślę, że niechętnie też będą w nich pisali - dlaczego? Przyklejone tematy nie mają rozgłosu. Autor WMV chciałby mieć własny temat, a nie pisać w ogólnym temacie, gdzie mało osób i tak zagląda. Miło, że chcecie, żeby forum lepiej się trzymało (a tym bardziej ten dział, ma chyba najlepszy rozgłos zaraz po Zdjęciach), ale gdyby IQ większości użytkowników przekraczało 50, to może ten cały pomysł by wypalił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() A moze zrobimy taki sam temat odnosnie filmikow z tibicam?
Nie mam najmniejszej ochoty zamieszczac moje przyszle wmv w twoim temacie...
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() o jeny, ale kiepska prędkość (przydał by się rehost):
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Chelsea Fan
![]() |
![]() Nom...Fakt
![]() ![]() Ja jednak myślę bardziej nad poprawą pracy forum niż na śmieceniu własnymi tematami...
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() rehost:
http://rapidshare.com/files/20876776/Eternal_March_Movie***** (to jest link do strony przekierowywującej i nie trzeba zamieniać ***** na ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Dobry Pomysl ;p
Ale mam 1 pytanko Mozesz podac linki do programow ktorymi montowales film WMV? Tez chciailbym sie w to pobawic, ale te programy co mam sa zalosne wszystko sie tnie i nei wychodzi tak jak powinno ![]() Odp ;p |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Eee.. po zmontowaniu sie tnie czy przy zgraniu z tibii? Moze masz za wolnego kompa poprostu :>
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Nie wypali. Co chwilę widzę posty w stylu "Ej Czym Otwozyc Te Filmy Help Plx", lub nawet tematy. Już próbowano z tematami w stylu "Potrzebujesz tytuł utworu do jakiegoś wuemfał? Wejdź!". Skończyły w koszu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Chelsea Fan
![]() |
![]() Cytuj:
www.google.pl --> wpisz "SnagIt 8" i ściągnij ten program... Co do sklejania, zwyczajny Windows Movie Maker jeśli nie masz Win XP ściągnij Virtual Duba.
![]() |
![]() |
#14 | |
Chelsea Fan
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |