![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() Szukam darmowego MMORPG 3d (nie chce żadnego MUDa, czy jak kto tam nazywa). Wymagania minimalne nie większe niż 1,2 GHz i 640 RAMu. Gra w klimatach fantasy, średniowiecze (czyli: nie chce gier o lataniu statkiem kosmicznym, podbijaniu planet, ufoludkach, mandze itp.). W grze mają występować ładnie wyglądające skille (np. ładna kolorowa smuga za mieczem, efektowne czary magów). Postać bez żadnych skilli ma biegać dosyć szybko, tak żeby na najbliższe expowisko nie szla pół godziny. Najlepiej jakby do wyboru była jakaś klasa/rasa skrytobójcza (duży damage, mało życia, szybkie bieganie, itd.).
Gry w które już grałem (dlaczego przestałem grać): MU(siedzieć na 1 potworku przez 10 levli to przesada), Knight online(bugi z updatem, i logowaniem), Silkroad(za wolno leci lev), Legend of Ares(za słabe czary w poruwnaniu z kosztem many), Conquer online(kiepsta grafa), Endless Online(za długo się chodzi po lokacjach i lagi), Flyff(knypoludki ![]() Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Opcji szukaj oraz google.pl użyłem i nic nie znalazłem. Nie chce linków do spisu gier MMORPG(wiem że nadużywam nawiasów)(za trudności w czytaniu serdecznie przepraszam ![]() Ostatnio edytowany przez Kozunek - 14-03-2007 o 18:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() A poszukać sobie w google nie można?? he?
@Down znalazłem taką gierkę w 1min w googlach Ostatnio edytowany przez Tasker - 29-03-2007 o 15:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Spróbuj tej gry...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Z początku chciałem Ci pomóc, ale jak zobaczyłem
Cytuj:
Po namyśle będę litościwy. Polecam jak moi poprzednicy - www.google.pl Zalety? MASA lokacji, świetne dialogi, wielu NPCów i właściwie brak lagów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tego co widzę to na tym pewnie nikt mi nie pomoże i pewnie nigdy się to nie zmieni. Szkoda. Tylko po co tylu użytkowników pisze to samo??
@h5n1 Dziękuje ci za wysiłek ale najpierw przeczytaj post do końca a potem dopiero coś napisz. Grałem w obie gry które wymieniłeś. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A ja ci chlopie polecam Silkroad , nawet fajna gierka ale jest problem z zalogowaniem w godzinach szczytu
www.silkroad-online.pl www.silkroadonline.net Nawet juz pisalem o tej grze temat , w szukaj wpisz Silkroad a napewno znajdziesz ![]() Ostatnio edytowany przez Xydijo - 14-03-2007 o 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kal Online, Lineage 2 (na piratach za free tylko...), Eternal Lands, Goonzu, DarkEden, Ragnarok Online, World of Warcraft (-.^), Rappelz, Wurm Online (słaba grafa ale to jest survival i max crafting a nie tłuczenie potworków), RYL, Everquest (both parts), PristonTale, GuildWars (CORPG)... Mogę tak długo...
Szczerze? Nie podaję linków do stron głównych bo tego za dużo, a chyba coś takiego nietrudno znaleźć za pomocą google... A nie chciałem Ci pomóc, bo sobie ubzdurałeś jakieś kosmiczne kryteria i się zachowywałeś jak ktoś, komu trzeba za wszelką cenę pomagać ;/ Część gier nie spełnia Twoich wymagań, ale to już nie mój problem. No i szkoda, że nie użyłeś szukaj, bo już były podobne tematy... Wogóle, to http://mmorpg.pl -> Darmowe MMORPG czy co tam chcesz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Jak 'rzucasz grę' z powodu niemożności wykoniania jednego questa, to nie będę Ci nic proponować - bo pewnie uznasz, że skoro postaciom płci żeńskiej czasem widać majtki, a mama patrzy, jak grasz, to dostaniesz karę, i nie masz ochoty grać w ową grę.
Chłopie, takich pierdół się czepiasz...
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @.Matrik.
Dzięki. Wreszcie ktoś kto przeczytał post, zrozumiał go i sensownie odpowiedział. Właśnie ściągam Kala ![]() ![]() @Lasooch Dla mnie MMORPG polega głównie na wykonywaniu qestów a nie na bezsensownym zabijaniu tysięcy mobków każdego dnia gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Ale jeden niewykonawalny quest to nie powód do kończenia z grą.
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
Stan: Niegrający
|
![]() http://www.onrpg.com/ftopic53062.html
Tu poszukaj, chyba najlepszy spis jaki widzialem.
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() No i (mnie) szybko się nudzi, choć czasem do niego wracam :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eternity Leader
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Ja ci polecam Golden Suna, tam skille są bardzo ładne
![]() Ostatnio edytowany przez Avalanche - 15-03-2007 o 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Jesli chodzi co o skille to polecam http://rappelz.gpotato.com/ jest dużo profesji i zarazem dużo skilli i albo jesli chcesz mieć efektowne skile to polecam również www.muonline.com
A co do rozwiazywania questów to polecam http://global.goonzu.com/center/default.asp jest duzo questow;p więncej niepamietam;p znaczy sie znam ale takich niechcesz;p chyba że www.thangonline.com tez nawet ładne skile;] |
![]() |
![]() |