Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-03-2007, 00:47   #1
Unnamed Glum
Użytkownik Forum

Unnamed Glum's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Żabno k. Tarnowa

Świat: Isara
Domyślny Sredniolevelowy sorc kontra smoki

Witam!
Moje pytanie odnosi sie do masowego bicia dragów. Mam 50 lvl i 49 mlvl. Chciałbym spróbować bicia dragow. Wcześniejsze próby wiązały sie z ryzykiem (3 razy black hp =) ). Było to ok 43 lvla. Chce dowiedzieć sie ile manasow brac + ewentualnie jakie runy. Wazny jest tez dobor expowiska. Z mojego doświadczenia wynika ze aby bez przerwy bic dragi wliczając chodzenie miedzy respami musialem tłuc 3 respy w ank (same 1 poziomy). Wiaże sie to z poziomem zatloczenia servera Isara. Chce wiedziec czy dam rade w Venore? Ktore respy omijać aby zbytnio nie wastowac? Czy dla sportu moge sprobowac zavisowac Dla ze 2 razy nacaly hunt? Prosze o konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-03-2007, 01:48   #2
Murtagh-Girion
Użytkownik Forum

Murtagh-Girion's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Postaw w jednym z podziemii dragon lair tym co sie respią 3 dragi to tam postaw 2 Ds.Dsy bloczą a ty tylko hmm.wez se z 2 bp mf i masz zabawe.A jak bez Ds to exori vis+różdżka tlyko ze wtedy musisz wziąść o wiele więcej manafluidów.
Murtagh-Girion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2007, 03:11   #3
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny

Może wbij 60 lvl i zajmij se 3 dragon lair na ankh. Tam se możesz bezproblemowo lurować dragi i potem na dole masz resp dwóch dl'i które zresztą też możesz zlurować pojedynczo.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania