|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() Witajcie! Jestem nowy w Fake... ocencie mój fake.:
Wrota Dusz - The Town of Riddick Spis treści.: (COMING...) 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() Fake jeszcze jest ROBIONY!!! Ciąg dalszy nastąpi... C00MENT PLZ!!! Ostatnio edytowany przez Magik_Wojtsu - 18-03-2007 o 12:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() A może... a może... może mógłbyś jeszcze pokąbinować na imageshack.us?
Bo naprawdę... Takie klikanie w linki jest nie wygodne Ostatnio edytowany przez Vansider - 18-03-2007 o 12:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() Dobra to jest tak najpierw musisz włożyć obrazki na imageshack.us a potem w tagi IMG.
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Oł Em Dzi!! Nie klikałem z linki,czlowieku czy ty wiesz co to jest converter? Jest taka opcja że można zniżyć poziom życia a nie malować Czerwone paski...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
![]() |
![]() OMG! Szkoda czasu na komentowanie ale i tak nie mam co robić.
Zaczne jak zwykle od minusów: - często brak says - nie estetyczne (na 1 obrazku pod elfami jakieś czarne kreski) - schody wchodzą na ścianę - converter nie ma polskich znaków =.= (a sorry to nawet nie jest converter tylko generator by Shylios) - małe - źle sklejone ściany - skull przy gościu (znowu takie tibijskie) - nie pasuje do klimatu słownictwo (szlamy?? o.0) - elf rzuca czary choć ma łuk (utamo vita) - elfy jak padły zamieniły się w ludzi ?? - red skull wisi w powietrzu, a nick jest pod paskiem hp lol - myśli - ucięte morty i dziwne paski hp - motyw questu w ostatnim obrazku i wogóle cała fabuła - brak tagów (poprawił to) Plusy: - brak Ostatnio edytowany przez Shuki - 18-03-2007 o 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2007
![]() ![]() |
![]() Dobra dzieki za help !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Postacie nie maja paska życia.
Czy mi sie wydaje czy napisy sa zrobione w Fake Graphic Generator? Sciagnij se convertera bo ten jeden pasek zycia jest zamalowany w paintowskich kolorach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Z przed komputera
Wpisy bloga: 1
![]() |
![]() Wisz, że nie trzeba robić fake, żeby krytykować?
Odstrasza mnie motyw Questu, red skull, pasek życia nad imieniem, używaniem generatora Shyliosa zamiast FFC, braki "says". Powiedzmy "KPSNF". Edit: A ja wysłałem Raporta. ![]() Ostatnio edytowany przez Darkss - 18-03-2007 o 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2 Fake swój robie a wienc ciesz wafla 3 Wejdz przyda ci sie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=65587 @Darkss Wez nie raportuj be sie jeszcze na życie targnie (samobójstwo) @Edit: "Fake jeszcze jest ROBIONY!!! Ciąg dalszy nastąpi... C00MENT PLZ!!!" Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee! daje 1/10 dlaczego?? bo mieles odwage dac to na forum Ostatnio edytowany przez Zuma - 18-03-2007 o 16:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() A fuj! Wszystko mi sie nie podoba, pozatym grafiki nie sa twoje. Narazie moge ci dac 1/10
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() -."..tylko krol king of riddick..." ty wiesz co to znaczy king?to znaczy król czyli w dosłownym tłumaczeniu król król riddick (10/10-3=7
-jest taki fajny programik jak converter nim sie robi paski życia.rozmowy i obrażenia(7/10-2=5 -te elfy to elfy czy ludzie?sądząc po ciałach ludzie(5/10-3=2) -skull(2/10-0.5) -elf strzela z łuku tylko arcanisty walą magią(1.5/10-5=1) -źle wklejone ściany(1/10-1=0) odjąłbym ci 2 punkty ale znaj moją litość bo sam słabo robię ściany a na dodatek u mnie nie ma oceny poniżej zera(ale by się przydała) 0/10
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Jak już piszesz teksty po angielsku to radzę bardziej nauczyć się tego języka... Bo to co napisałeś to śmiech na sali...
Popatrz na fake'i innych i porównaj ze swoim - sam wady znajdziesz... |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Lol, przeciez to fake i wcale nie musi byc tak jak w rl tibii.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: StAlOwA WolA
Imię: A co cię to??
Profesja: Royal Paladin
Świat: LiBeRa
Poziom: 18
Skille: 68/52
Poziom mag.: 16
|
![]() Ach....... Ja moge dać 3/10 na zachęte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() powiem tak
fabula 4/10 ( moze sie rozkreci ) wykonanie 1/10 ( zle powklejane sciany w jednym obrazku pasek nad imieniem oglunie 5/20 czyli slabo zanim zrobisz nastepny odcinek przeczytaj poradnik jak robic fake ale wieze ze nastepny odcinek bedzie super ( a tak na marginesie bede dalej robil moj fake ale za kilka dni bo dedlem na banshee quescie i odrabiam stray ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() Myślę, że fabuła jest taka sobie, ale cała reszta... 5/10 na zachętę. Rób dalej!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Oł maj gat...Te hp'ki to zes zrypal..Jest w FFC opcja zmniejszenia zycia >_> I wogole te sciany zle sklejone nie mowiac juz o ortach.. Nawet nie oceniam bo nie ma czego :<
|
![]() |