![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Pięknie ukazane poniżenie najta przez Cipsoft
![]() 101 skila a hero zabic nie mozna z melee -.- Troszke śmieszne to jest ... z tymi exori na behe tez waste jak nie moge ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() 105 skilla.....
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Byłoby i 110 a i tak wygladałoby to podobnie :> +/- wieksze hity o 30
Kiperr 205 Elite Knight 9 mlvl 103/98 Lunara. “Ash to ash, Dust to dust, Fade to black” Ostatnio edytowany przez Kiperr - 19-03-2007 o 18:47. Powód: Murzyn |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Czy ja jedyny mam kina 69+ ,ktory nie nazeka na hity kina? ;|
Czy tylko ja mam takie szczescie ,ze bije w dragga srednio po 120? ;| Nie wiem..chyba jestem jedynym ,ktoremu starcza draggi i guardy ;| no i jedynym ,ktoremu starcza taki knight x.x |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() No i dalej Ty
![]() Tez spoko tam u Ciebie na servie ra moj rl Polucha znasz moze? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Zresztą w sumie to nie powinienem się wypowiadać :| nie jestem w temacie knightów...
![]() |
![]() |
#8 | |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Cytuj:
Hero Knightem - waste Warto jest z Hunterami lub Demon Skeletami. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Wow , dzieki za porady ;o ALE DS'a nie zaciagniesz za sobą na spawn..A wiec exp wolny ![]() @Veneder Tu nie chodzi o to ze słabo wali..Ale obrona potworkow gra naprawde za duża role, powinien czesciej trafiac. Druid/sorc walnie sobie morta i wie ze ZAWSZE trafi , a Knight? Moze i jebne za 300 w draga..ale co z tego skoro Behemota nie rusze?
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() No dobra, a teraz bez żartów, to knight na takich skillach powinien bić tyle co w slima. To nie fer? Załużmy że taki 150 kina jak będzie bil w hero po 80, to 150 sorc po 300 z morta. Cipsoft, is no fair!
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk Ostatnio edytowany przez Maxioris - 20-03-2007 o 10:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Maxioris
No ta , wiedziałem , ze ktoś sie tego uczepi - jak sie poruszy ![]() Ja rozumiem - Knight ma wszystko za free a sorc musi za tego morta "płacić" , ale żeby była taka różnica?
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eternity Leader
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Wg mnie knight może zadawać takie obrażenia jak teraz, ale powinien poprostu częściej zadawać blood hity.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A taki sorc musi walnac 120 z visa albo 2 za 11 lub 22 gp !! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() no i co z tego ze walnie visa za 11 gp jak i tak z calego hunta wychodzi na duzy + ;/
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() Huh...Moze to zminią bo poprostu sorka/druta ulepszyli całkiem nie dawno a knighta jeszcze nie bardzo...trzeba poprostu na to poczekać
![]() Bo kiedys sorkiem do 50lvl sie expiło na rotach z w hammera a potem mozna było ewentualnie na necro skoczyć dopiero na 100+ szło sie sorkiem na demki i tam sie expiło ale tez wczesniej trzeba było mieć SD ![]() No a knight wtedy był najlepsza profesją no i prawie nie do zabicia (bez bota)... A teraz sorkiem/drutem mozna expić praktycznie wszedzie ...nie dość ze szybciej to i ciekawiej... No a co do tego "wbijania sie w potwory knighta" no to przeciesz jakby zrobili tak ze knight wbijał by sie tyle samo w behe co w draga to palek by zjechał juz całkiem bo palkiem na wyższym lvlu ma sie o połowę mniejsze hity niz knightem z sca/sova no ale przynajmniej z wbijaniem sie w potworki niema problemów ^.^ Według mnie to po porstu sorka/druta troche za bardzo uleprzyli bo wcześniej była to trudna profesja do rozwinięcia dużego lvla ale zato najlepsza w PVP a teraz jest w tym i w tym najlepsza -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Avalanche
Też dobra myśl , aczkolwiek wtedy by też palka musieli przyspieszyć , bo czułby sie pokrzywdzony ![]() A z Knightem to jest tak , ze ma duzo zycia , na tym levelu co moj juz naprawde niezla magie , porowynwalna do 70 sorca , ale RÓWNOMIERNOŚĆ zadawanych ran jest po prostu tragiczna. Kto by pomyślał , ze moge trafić za 1 hp w huntera mając 101 sworda.. Palka utrudnili , racja , ale kiedyś trenowanie palkiem było banalne...nie dość , ze skille szybciej rosną niz u knighta , tak i speary nie znikały...Palka ukrucili ale sorce i druidy...? No i oczywiscie - Gdy Cipsoft zrobi coś co knightowi sie należy inne voc , bedą strasznie oburzone ;]
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Więc przyznaję Ci rację, że to "trochę" nie fair. Ale jak sam na końcu przyznałeś, który sorc przeżyje loga na DLu ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale z drugiej strony ktory voc szybciej odrobi strate po smierci? :>
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum