|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
|
![]() Mam problem, otóż mój ojciec nie pozwala mi grać w tibie, bo podobno może wyjść jakiś wirus
![]() Czy ktoś może uświadomić mnie o słuszności rad ojca, albo o poprawności moich domysłów?? Z góry dziekuje ![]()
Ostatnio edytowany przez Jezol_Knight - 19-09-2004 o 10:59. Powód: błędy =) |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() przez sama tibie nie moze sie dostać rzaden wirus. jeżeli używasz markro tibia gg ect. to mozesz złapać keylooger'a. jak masz firewall'a to dobrze jeszcze podaj jakiego najlepszy jest kerio lub zonealarm i oczywiscie wszystkie łatki systemowe i anty wirus i nie powinno byc klopotu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Tibia...gdyby była zawirusowana to by w nią niegrało tyle osób, więc "Ojciec kiss my ass", szczęście że mój ojciec zna się na komputerach jak politycy na dobru kraju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Nie jestem Adminem a tym bardziej modkiem ale ci napisze.
Przez klijęta Tibii nie wejdzie ci żaden wirus, chyba że używasz programów typu tibia GG, MC PROXY itp. W takim wypadku mogą się przedostać wraz z tymi programami pliki kayloggerów. Twój ojciec po prostu chce żebyś mniej czasu spędzał przed kompem, a więcej nad nauką. Rodzice potrafią wymyślić milion dwieście powodów żeby zagonić swoje pociechy do nauki( ![]() Dla przykładu. Moja matka zabroniła mi grać w tibie dlatego, że można zabijać tam innych graczy(lol?)-niby to miało źle działać na moją psyhike, czy jakoś tak. Więc przeniosłem się na Harmonie(był to jeden z wielu powodów) i straciła punk w dyskusjii ze mną. ![]() Re:down I bardzo dobrze że się dobrze uczysz. A jak chcesz potwierdzenia to potwierdzam co napisałi przedmówcy.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 19-09-2004 o 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo była taka sytuacja, że grałem kiedys po necie w NFS-a i wlazł wirus (chyba własnie przez ta gre) i potem nie można było włączyć kompa
![]() I nie chodzi o to że za dużo bede siedzał przed kompem (bo i tak dużo siedze i sie dobrze ucze :tongue: ) Proszę o odp ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() dzięki chlopaki, udało się i ostro zaąłem grać =)
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Ta z ojcami tak jest, nie znaja sie nic na kompach a gadaja. Moj ojciec jak zobaczyl Tibie to zapytal sie ilu ludzi w to gra, a ja odpowiedzialem ze ponad 20 tys. okolo 850 ludzi w jednym serwerze. To on mi odpowiedzial ze wszystko co ma wspolne z netem u mnie to znajduje sie w moim miescie, co z tego wynika ze glowne serwery Tibi znajdowaly sie u mnie w miescie. Lol co nie?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |