|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ostatnio bawiłem się na forum, przeglądałem tematy itd. Wszedłem w dział filmy i myślę...Fajnie by było gdyby filmy rec i filmy wmv miały dla siebie osobne działy.
Uważam pomysł za dobry gdyż panowała by większa segregacja i porządek na forum...A co wy o tym sądzicie?
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Głupszego pomysłu nie widziałem...
Skoro jest już dział filmy, to po co nowe działy o tej samej tematyce? Przecież wmv można dawać także w tym dziale, można tylko zaznaczyć "Nazwa filmu *****" i masz swoją segregację... Ja rozumiem że niektórzy chcą zabłysnąć świeżym dobrym pomysłem, ale puki co ty błyskasz głupotą.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() To może lepiej potagować? [REC]/[WMV]?
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Oczywiście szanuję twoje zdanie bo każdy może sie wypowiedzieć. Btw sorry że się czepiam ale "Póki" a nie "Puki" ^^ Myślę że lepiej było by zrobić nowy dział. Ale wiadomo wszystko zależy od tego: Co na to moderatorzy i oczywiście użytkownicy.
Wy macie historię, my ją tworzymy// Ostatnio edytowany przez Maggic - 21-03-2007 o 14:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Nie zapominajcie o filmikach na youtube.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @2x up
Jeśli im zależy to będą szukać, jeśli im sie nie chce znaczy że są leniwi i nie warci wysiłku.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |