|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
![]() |
![]() Więc tak żeby nie było potem nie porozumień odpowiadam na wszystkie wasze pytanie teraz :
1 ) Ale noooobski filmik ja zrobiłem lepszy ... Jak zrobiłeś lepszy to pokaż a potem sie wypowiadaj bo prawdopodobnie go nie oglądałeś 2 ) Key Logger to widac NIE SCIAGAC !!!!! Jak to jest Key to podaj skan który Ci go wykrył i podaj link do ssa a nie nabijaj sobie posty na forum gdzie nie ma licznika 3 ) Jaki był looot podaj loot na biało plz Nie podaje lootu jak będziecie chcieli wiedzieć to oglądnijcie ^^ Dobra teraz moja sprawa jest to jeden z najgorszych filmików PK jakich nakręciłem jednakże jest to jedyny co dałem na forum. Film zbytnio się nie udał ponieważ miałem lagi Link Do filmiku : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20987 Padają 3 osoby powyżej 30 lvl i 40 ... Scan : Scanner results Scan taken on 21 Mar 2007 08:33:49 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Pozdrawiam Elt~ Ostatnio edytowany przez Vidmo - 21-03-2007 o 10:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik forum
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 60+
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wiem który to był owner wiem ze to nie byłem ja ^^ ponieważ padłem tylko raz przez gildia Sag~~ ale wtedy było ich 10 trudna historia ^^.Wiem że to nie ja padłem. A ty jak mnie wam jesteś Laska of Sorc i jakos ty też nie świecisz pvp patrzac na twoja listę owned ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mając takie lvlki mozna spokojnie zaplować na kogos 50+ lvlka a nie 30 lvle i 46 sorka który pekuje przed dp :s szkoda mi was chłopaczki, jak macie takie filmy nagyrwać to skończcie bo co to za sztuka 57 ms'em zabic 32 druta, ja Ci mgoe zabic takiego lvlka 20stym.
NIE WARTO ŚCIĄGAĆ ! NIE POLECAM !
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zwidek ty za to jesteś najlepszy pozatym nie było nikogo innego mówię że to jest jedno z najgorszych filmików jakich zrobiłem ale widzę że ty tego nie rozumiesz albo nie ściągnąłeś co by w twoim przypadku było normalne ^^ Pozatym twoje pvp też nie zadowala z tego co widziałem jak ładnie padasz
![]() Pozatym jak możesz zabić 20 lvlem 30+ to chodź i zabij mnie czekam na innym charze 23 ED żeby było porówno xd
Vanitas vanitatum et omnia vanitas. Ostatnio edytowany przez Vidmo - 21-03-2007 o 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak można zjechać chara z 71lvl na 57? Gratz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Juz mówiłem ze to nie ja zjechałem ^^.Zawsze pekowałem 20 ED itp a że tak wyszło to 57 MS a Zwidka zapraszam na Morgane albo ja na Furore to zobaczymy ^^
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
Stan: Niegrający
|
![]() Ten, co nagrywał, wykazał się niezłymi umiejętnościami pvp.
Czekam na więcej chłopaki. Rupcie wiencej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2007
Lokacja: Crawley / UK
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Berylia
|
![]() Nie polecam, nuda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Świat: Morgana
Poziom: 60+
|
![]() Cytuj:
![]() Niestety nie jestem Laska of Sorc jestem zupelnie przypadkowym graczem,ktory wraz z kolegami wykorzystal okazje i zabil kolejnego "high lvl" nooba. Ostatnio edytowany przez yezus1 - 21-03-2007 o 15:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: LB
Imię: Beliar The Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Poziom: 36
|
![]() Hahahahahhahaha Tragedia Gdyby Temu Knightowi Na Poczatku Sie Uhy Nie Skocznyly To Wcale By Nie Padl .... Gz Tych Mort Hurow W Roty... Film Poprostu Zalosny Nie Wiedzialem Ze Moznatak Slabo Grac
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() @up
Stary, Nie Zaczynaj Każdego Zdania Z Dużej Litery. @down O kurde, ale wtopa. Ostatnio edytowany przez Foto_scr - 21-03-2007 o 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak Exevo Mort hur w rotworma bo miałem lagi bezmózgi przygłupie ile razy mogę to powtarzać
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() Cytuj:
Ajj Zwidek Zwidek.. Jak ty taki 'pro evul' jestes to dawaj lepszy film.. Sam bijesz 40+ lvle na Furorze.. PA ROX!!
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() @up
Nie wiem, czy wiesz, ale w Internecie i w ogóle na forach jest tak, że możesz się podszywać pod kogo chcesz. Ale zazwyczaj sama zainteresowana osoba ma to w głębokim poważaniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2005
Lokacja: Nisko
Świat: Berylia
Poziom: 130
|