|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Lewe okno po prawej
Świat: Falusowo
|
![]() Witam! Mam do zaprezentowania moj pierwszy Fake - The Lord of Avalone.
Oto prolog: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() ARESS15: Tak, wzorowalem sie na Piratach z Karaibow. Pozatym nie chcialem sie rozpisywac bo komu chcialoby sie czytac przez 3 kolejne ssy? Pozatym... to narazie tylko prolog... PS: Prosze o wytykanie bledow! Ostatnio edytowany przez Glorzz - 22-03-2007 o 17:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Po pierwsze krotkie
po drugie Piraci z Karaibow... Nie dokonczyles scian no i dlaczego wszystko ma na podloce porozrzucane??? Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 22-03-2007 o 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Puławy
Stan: Na Emeryturze
|
![]() zapowiada sie niexle jak na początkującego (ja też jestem początkujący) czekam na dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Kolejne DNO - tak sie zapowiada, ale rob dalej moze cos z tego wyjdzie.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() @Cloy
A co będzie jak mu pomogę?? @Glorzzik Gosh... Nie mogłeś poczekać z tym prologiem? Wydaje mi się że nagiąłeś regulamin. @Down Oki wołam Veruis'a i Drakon'a. I jeszcze paru ziomków. xD Ostatnio edytowany przez Shuki - 22-03-2007 o 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Trochę krótkie. To można ująć w 2 obrazkach ale nie zmieściło by się w regulaminie. Ci strażnicy mają idący out, rex to fire elementar, czy nie lepiej pochować te platyny, bronie, zbroje itd. do szaf i odstawić na półki? Że do Piratów z Karaibów podobne, można nawet bezświadomie podobne do czegoś zrobić więc za to cię nie winę. I czemu żyjący w OSADZIE? W tej sali jakoś pusto, bogaty i chciwy by to nie wiem jak udekorował a tu? Jedno pomieszczenie bez mebli i brakuje części ścian. To by było na tyle...
Prologów nie oceniam. PS. Next party rób dłuższe i zapamiętaj moje razy bo niektóre "buce (nie będe dawał nicków)" na forum mogą się na ciebie rzucić. /\ żem się rozpisał ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Do wszystkich!
To nie beda kolejni Piraci Z Karaibow! Bedzie to zupelnie inna opowiesc z zupelnie innymi wydarzeniami i bohaterami! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Ehhh..tibijskie skaaarby..Nudy..krotkie..Wyjdz i nie wracaj jak chcesz taki fake robic >_>
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Mało, Piraci z Karaibów... jak tak dalej pójdzie będzie plagiacik.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() -ledwo miesci sie w regulaminie.
-biale napisy narracyjne lepiej sie prezentuja. -jeden sprajt kamiennej podlogi (a jest 6[8?]) -pisanka wielkanocna to nie rarek, mogles jeszcze gwizdek mu na podlodze polozyc. Reszta wytknieta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Coś krótki ten prolog, nie uważasz?
Mam nadzieje że nie będzie żywcem zerżnięte z Piratów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Puławy
|
![]() No, no, no! jestem mile zaskoczony
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Błedy ci na gg powiedziałem więc pozostaje mi wystawić ocenę. 5/10 bo mało i kiepski początek.
@Down Usłyszałeś moje wołanie w Krainie wiecznych cieni? o.0 Ostatnio edytowany przez Shuki - 22-03-2007 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Jest lepiej
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Lepiej, czkam na dalszą część.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też jestem początkujący wiec nie powinienem oceniać i krytykować, ale powiedz mi jedno, jak ci pierwsi strażnicy mają strzelać z łuku i atakować piką(czy co to tam jest) jednocześnie. I te nr. na 1 obrazku w drugiej części troche tak nie pasują (paintowe).
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
A nie mówiłem? Topic@ Widzę że wziąłeś sobie do serca moje rady. Dokończona ściana, meble, brak itemów na podłodze, dłuższe czyli jak na początkującego robisz duże postępy. Ocena (jak na ciebie) to bezie w porównaniu do prlogu ok 7\10 Verius@ Wydaje mi się że przeżywasz dziwne wachania nastroju. Raz fake'i dobrych fake'owców (nie chodzi mi o mnie bo nie jestem wcale takim dobrym fake'owcem) bluzgasz a złych (bez urazy do autora topicu) pochwalasz. Dziwne... Down@ Acha. Mogłem się domyślić.
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 23-03-2007 o 16:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() A czy ja wygladam na normalnego, Lagon? ;d
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() rozwiaże wasz watek ja myślę iż pika sluży do walki od razu po starciu lub np są to lucznicy i wedra sie wrogowie i 1 pika oslania 2! W czasie kiedy wymyslono 1 pistolety bron ladowalo sie 5 minut dlatego kolo strzelcas stal 2 gosciu z 5 metrowa pika i go zabezpieczal Tak samo w tym wypadku wala z luku ale jak dojdzie az do tego pokoju walka to biora pike i atak!!!!!!!!!