|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 102
Skille: 81/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam. Mam do was pytania dotyczące palladyna i sorcerera. Zacznijmy, mam paladyna 9lvl (34distance) oraz sorka 8lvl, mój kolega ze swiatu ma paladyna na 53lvl (dista mial ponad 60) zabil go 57lvl sork, kumpel niezle w niego walil bo przy tym bylem ;] i w zwiaku z tym mam pytanka, czy na hunty lepszy pall czy sorc?? co bardziej sie oplaca?? kim sie szybciej expi?? czy na 33lvl dista oplaca sie leciec na exp?? z góry big thx, prosze nie banowac, nie kasowac tematu. bledy wybacznie, jestem nowy ;]
Ostatnio edytowany przez Tibinosss - 22-03-2007 o 16:55. Powód: Zauważyłem błąd. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Leże... Na 25lvlu mam 61 dista, więc naprawdę gratulujemy koledze! |
|
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() 1. Nie "pall" tylko "pal", jak już. Nie "palladyn" tylko paladyn. Jedno L!!!
2. Sorc. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() tiaa, Polakom gratulujemy Piterownika ;/ ty taki od urodzenia?? ponad 60 dista, nie pamietam dokładnie ;/ grac tym co mi sie bardziej podoba hmm, chcialbym opinie ekspertów xD
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nawet jakby nigdy nie skillował miałby większe skille... a ponad 60 to może być od 60-69 więc... Cały ten dział to tematy typu jaka jast najlepsza profesja więc zamiast pisać następny weź się do lektury i je przeczytaj... Ostatnio edytowany przez Piterownik - 22-03-2007 o 20:26. |
|
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok, moze i nie potrzebnie zakladalem ten temat, ale coz stalo sie, jak juz jest to badz przynajmniej w małym stopniu miłym uzytkownikiem i napisz cos zwiazanego z moimi pytaniami
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Ehh... No dobra.
Paladynem gra się trudno, ale ciekawie. Niestety wydaje kasy w uj. Na bolty, strzały itp. Chyba, że ma pacca. Jednak nie polecam. Będziesz miał laga, potworek do ciebie podejdzie i zobaczysz ulubiony napis Tibijskich graczy - "You are dead". Sorcererem gra się łatwo, sama przyjemność w robieniu runek i zarabianiu kaski. Ciekawa profesja. Polecam ;p Jednak ja wolę druida, ale ty pytasz pal-sorc więc... Cya w każdym razie ;] |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Hmm... Jeśli nie zamierzasz kupić pacc to gra paladynem, a jeśli już go masz lub masz zamiar go kupić to graj sorcem. To była teoria a teraz praktyka: Polecam wbić ok. 25-30lvl każdą z profesji i wybrać tę najbardziej Ci pasującą. Wszelkie informację dotyczące profesji znajdziesz tu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=49108
|
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() i oto mi chodziło, bardzo dziękuje, przynajmniej jedna odpowiedz z sensem ;] jesli mowisz ze palem jest trudno, no coż, czemu pacca nie kupowac??
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() a i jeszcze jedno, a jesli chodzi o zabijanie graczy ??
|
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() @2up
Wiesz... niektórych nie stać alboco... Ja na Tibię kasy nie marnuję, na poważnie nie gram, miałem pacca na 6 miesięcy i w. mnie mała różnica ![]() @up jest takie coś jak "edytuj"... Zabijanie graczy? Niegzecny chlopcyk ;] A tak na serio to sam nie wiem, gram na non-pvp ;p EDIT: jak grasz na serwerze PvP to paladyn, jak non-pvp to polecam sorca ;p Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 22-03-2007 o 21:24. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() jednak gram palkiem (wole sie pomęczyć) ;] pozatym ciagnie mnie do niego, gmówiom że najgorzej do 13lvlu a potem (przeksztalcmy) "Palkiem idziesz jak na Speedzie" (troche bez rymu), robisz sobie arrowsy itp. pozdro, bardzo dziękuje za wypowiedzi
![]()
Wspieram akcję: "Piszemy poprawną polszczyzną." Ostatnio edytowany przez Tibinosss - 22-03-2007 o 21:24. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() @up
Czyli grasz arrowsami? Nie boltami? ;x Ciezko ci bedzie... |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() czemu ciezko?? max hit 100 chyba bedzie
Wspieram akcję: "Piszemy poprawną polszczyzną." Ostatnio edytowany przez Tibinosss - 22-03-2007 o 21:29. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() sie odezwal, spam to ty i twoj nick na tym forum
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() 2 Strony i z tego 6-7 twoich postow przestan spamowac trollu powiedzieli ci ludzie kim masz grac temat do zamkniecia
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() @Edit
jakis blad jakbys wiedzal w ciagu 5 minut nie mozna 2 takich samych postow napisac wiec to nie moja wina ze double post Ostatnio edytowany przez NiePrzecietny - 22-03-2007 o 21:37. |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ty 2 posty powtarzajace sie, prosze o zamkniecie tematu