![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Imię: Salatar Zorn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Destinysmiths
Świat: Astera
Poziom: 114
Skille: xx/28
Poziom mag.: 68
|
![]() Na wygrywającym losie powinien być dopisek ,że jest on wygrywający to chyba proste?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Imię: Feliex
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fighting Alliance Group
Świat: Aurea
Poziom: 139
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Chyba nawet wygrany los wygląda inaczej od normalnego (zużytego), ma taki czerwony języczek na dole
![]() jeśli się myle to poprawcie..
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Refugia
|
![]() Z tego co pamiętam na zwycięskim bilecie jest odpowiednia informacja, jest ona jednak widoczna tylko wtedy gdy mamy ten bilet tuż przed sobą w innym wypadku (nawet na trade) zobaczymy standardowe "You see a lottery ticket.".
Dlatego tak wielu ludzi prubuje oszukać innych sprzedając blanki więc jeśli kupujesz to kupuj od zaufanych osób. @down: Zatem mój błąd, zanim to napisałem przetestowałem to przed dp z jakimś przechodniem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Trias - 23-03-2007 o 01:12. Powód: moja pomyłka |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Dalej nie wiem jezli ziom da trade to bedzie normalnie pisalo You See Lottery ticket czy bedzie np You See Winner lottery ticket (Nie chce tutaj trolli niech 1 osoba powie tak lub nie i temat do zamkniecia a nie takie pierodlenie o szopenie)
|
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nosgoth
Imię: Fill~
Świat: Celesta
![]() |
![]() Nie...
Ale może być tak jak napisał Gremlin Cytuj:
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Imię: Topork
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Będzie pisać coś w tym stylu "You see a lottery ticket. It seems you won!" gdy jest wygrany, i jak jest przegrany: "You see a lottery ticket. You drew a blank."
![]() |
#10 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() You see a lottery ticket.
It weighs 1.20 oz. You were lucky! Go claim your prize at the potion store in Edron. |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Sorry net sie zaciął i 2 razy napisałem
usuńcie ten post Ostatnio edytowany przez Ureticon - 23-03-2007 o 09:21. |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Powiem wam , ja na tym zrobiłem biznes w ciągu 2 dni zarobiłem około 40~50k pisałem sell lottery ticket <win> i jak ktos przyszedł robiłem trade i odsuwałem się kradke żeby nie było widać blank i pisałem tak :
-You see a lottery ticket. It weighs 1.20 oz. You were lucky! Go claim your prize at the potion store in Edron. -it is ? -u buy ?! i w końcu akceptowali i ja byłem bogatrzy o 7k potem przez 30 minut słyszałem "report" "noob " " Muth**r Fuc***r ale na koniec skapłem sie że Calmera jest USA i mam lagi i all przesłałem koledze |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Zanim któryś z moderatorów zamknie ten temat, chcę Was ostrzec przed oszustami.
Chciałem kupić ten ticket, zaoferowałem WoI+5k+BP HMM + BP GFB. Koleś na trade dał coś co po kliknięciu pokazywało tylko "You see a lotery ticket". Zapytałem się na Helpie czy to jest prawdziwe. Pewna Tutorka, przyszła, oblukała sprawę i powiedziała, że mam kupić. Kupiłem i sprzedawca okazał się oszustem. Tutorka się pomyliła i straciłem 12,5k. Niestety trzeba uważać!
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight Hybyryd
Profesja: Knight
Poziom: 92
Skille: 88/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mialem ten sam problem kupujac...Jesli ktos pokazuje ci na trade wygrany lub przegrany kupon i tak widzisz You see a lottery ticket. Wiec warto kupic od jakiegos pewnego lvla i rozsadna sume, ktora nie wyglada na walek.
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
Poziom: 50+
Poziom mag.: 5
|
![]() Gdy stoisz wiecej niz 1 kratke od osoby z którą tradujesz, widzisz tylko napis: You see lottery ticket.
Gdy 1 kratke od osoby z która tradujesz pisze: You see lottery ticket.(i dalej opis czy wygrany czy przegrany). |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() Gremlin, a co to jest "inventory"
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum