|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Na terenie całej wyspy: monki (za zabicie jednego płaci się kare w wysokości 10 000 gp (10k))
Pod: Demon Skeletony, Stalkery, Ghoule, Giant Spidery, Dragon Lordy, Warlocki, Banshee i wszelkiego rodzaju inne ustrojstwa (oprócz elity, tzn. Blak Knighta, Demona, Behemotha)
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Diana the Hunter
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fellowship
Świat: Valoria
Poziom: 131
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() a te Monki na powieszchni cię atakują, czy dopiero jak je ty zaatakujesz??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: kazo
Stan: Na emeryturze
Imię: Rycerzyk Daro
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 68/64
Poziom mag.: 4
|
![]() a jak dojsc na ta wyspe?
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Potrzebna do tego jest Family Broch. A jak ją zdobyć nie powiem bo to część questu ;p;p;p
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Imię: Bart Reed
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() Powiem wam tyle: Nie atakujcie nic powyzej parteru! Kiedys sie tak rozkrencilem na monkach ze musialem sie zabyc zeby stamtad sie wydostac;/
Pod ziemią: -1. Szkielety -2. Szkielety i Ghoule -3. -||- -4. Stalkery, Ghoule, Dsy Dalej nie sprawdzalem bo malo runow mialem ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Diana the Hunter
Gildia: Fellowship
Świat: Valoria
Poziom: 131
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Czyli spotykam tylko skeletony,ghoule,stalkery i DSy.
Forum satanków ZAKOŃCZONY A ten avatar dopiero teraz zobaczylem w odpowiedniej jasności. Fuuuuuu!!! Że też mogłem wyglądać jak taki debil. A była to specjalnie zrobiona mina. Ostatnio edytowany przez Drybrych - 26-09-2004 o 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Iława
|
![]() Musisz porozmawiac z npc, ktoremu gwizdnales klucz. Ciagnij rozmowe (m.in. wspomni o 'crime' czyli zbrodni, ktora popelniles) wtedy bedziesz mogl mu zaplacic - jezeli masz do 30 lvl - 1k, jezeli 30+ lvl - 10k. Nie jestem pewien granicy lvl, ale na pewno oplata jest od niego uzaelzniona.
Do pytania o monkach na powierzchni - nie ma monkow na powierzchni wyspy. Żeby znaleźć monka do ubicia, musisz ukraść klucz i dostać się na wyższe pietra.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() czy te monki, za ktorych zabicie placi sie 10k, same nas odrazu atakuja,dopiero jak my je zaatakujemy czo wogole?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() dalem temu npc ta cholerna broszke i teraz nie wiem co mu powiedziec zeby sie tam dostac, mowie trip a on, ze jestem jego przyjacielem i takie tam, napiszcie co mu trzeba powiedziec, dalem mu broszke na marne??!!
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() @Wilq odpowiedz na Twój post to by był quest spoiling, więc raczej nie oczekuj odpowiedzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() Dobra gadajcie sobie o stworkach na IotK'u ALE JAK KTOć POWIE JAK SIE TAM DOSTAć TO MA PRZEWALONE BO TO JEST SECRET CAVE I NA 1 śWIAT 12 OSóB WIE JAK SIE TAM DOSTAć!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() @wyżej
To Family Brooch jest tak łatwo zdobyć, że każdy będzie mógł się dostać na Wyspę Królów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Mi sie znow wydaje ze quest spollingiem bylo by powiedzenie jak wykonac questa czyli zdobyć broszke. Ale czy moze mi ktos powiedziec co sie mowi temu kapitanowi? Bo dalem mu broszke i mowi ze jestem jego przyjacielem itd. Ale co mam mu powiedziec zeby moc plynac jak mu juz soatarczylem broszkę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Mwoisz hi, passage czy jakos tak i musisz miec kase, aha pamietaj, ze za powrot sie placi, nie ma tak jak z lodowych wysp... (za free)
Powodzenia
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() dobra, ale jezeli nie zabije zadnego monka i chce wyjsc z IotK, to mam pogadac z tym samym NPC? Ile w takim wypadku kosztuje podroz powrotna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() jak zdobyles broszke z questa mowisz
hi silver brooch/family brooch (1 z tych 2 niepamietam dokladnie) yes jak chcesz jechac na IoK(10 albo 20 gp) hi passage yes wydostac sie(rowniez 10 albo 20 gp niepamietam dokladnie ale na bank) hi tibia yes nie trzeba nawet zabic monka aby dostac kare,ja tam wszedlem monki zaczely mnie atakowac ale ja ich nie i tak dostalem kare ![]() zeby zaplacic kare do 40 lvl (1k) 40+ ponoc 10 k ( ja mialem 33 i zabulilem 1 k) mowisz hi,crime,yes pozdro Ostatnio edytowany przez luzik - 01-12-2004 o 14:07. |
![]() |
![]() |